Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zato, ne zaboravi nikada narode moj, ne zaboravi nikada potoke krvi sto se slivaju niz Soukbunar, Djidjikovac, Mejtas i Vratnik ne zaboravi nikada i nemoj nikad halaliti. Ne zaboravi mrtve bebe rodjene na Kosevskom brdu, ubijene iz PAT-a, PAM-a, Boforsa, majku im ***, ne zaboravi i nemoj nikada halaliti. Ako smo nekada morali halaliti, vise ne smijemo. Zakuni se narode moj krvlju rahmetli Hajre Mesica i sakatom djecom Bosanskom, da halaliti vise nikada neces. Tko halali, dabogda ga rodjena djeca proklela, jer mi, mi Muslimani ovaj rat nismo zeljeli, ali ako hocemo, dobit cemo ga, jer u Bosni rjesenja nema ili Dzehenem ili sloboda, kome to nije jasno neka ide iz Bosne.
stepa ........... mamu ti od srca onako na tenane po bošnjački ili ti bosanski *** u pićku
Samo mi glumimo multi-kulti neke dobricine. Pa nama se sprema novi genocid svega mi na svijetu. Pogledajte samo 11.juli na dan sjecanja Srebrenice, nijedan srbin ne pokazuje zaljenje, da ne govorim o tome sto ne dolaze, i sto u RS-u taj dan nije dan zalosti- Hej mozes zamisliti kakav je to oholost, odbijes da se izvines, dobijes da dodjes i jos krme okrecu na raznju. Nema zivota sa srbima, ili mi ili oni, trece nema1
Tužna je činjenica da je po broju komentara i napisanih članaka na Klixu 2013. godinu obilježio Justin Bieber.
najveće masovne grobnice ubijenih Bošnjaka i Hrvata u Tomašici _____________________________________________________ SERVIIIIIIIIIIIIIIIII sve vidimo, pamtimo i ne opraštamo!
koliko je to Hrvata u Tomasici zakopano?
Treba se potrudit pa u idućem sukobu pravit jame pune mrtve srpske paščadi.,............ne trebamo sprječavat ljude kao što su bili heroj rahmetli Caco i ostali heroji da rade svoj poso nego im trebamo priteći u pomoć
Srbi = Zlo
stepa ................. karam ti seku u pišalo