Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nam poživi ovaj zaboravljeni bh velikan
Cestitam, dragi profesore! Rijetko cestit covjek, intelektualac par excellence. On sjedi u zapecku, a nasim zivotima vedre i oblace Haris Zahiragic, Dragan Covic, Sanja Vulic, Dusanka Majkic i ostala ekipa... Od ove zemlje napravili su monti pajtona, a nase zivote zatrovali svojom zatucanoscu, mrznjom i besmislom, u svoje dzepove potrpali nasa bogatstva, a budale glodju kosti koje im ovi gore "velikani" svako malo bace...
Rukovodio uspostavljanjem namjenske industrija na slobodnoj teritoriji Republike BiH tokom agresije, što je imalo ogroman značaj u odbrani od agresora. Povukao se kad je vidio da određeni pristaju na podjelu Bosne na čiste etničke enklave. Ostao vjeran svojim principima od tad, i nije se vratio u politiku, ali nije prestao ni raditi na promociji Bosne kao zemlje svih njenih ljudi.
Čestitke !
Od Mahmutčehajića do Zahiragića
Imas sad vranica i elmedina. Pa onog idiota ministra MUPa, kako se onaj idiot zove. Ramo?
Ne upratih u clanku da je dr. elektrotehnike, sto mu je primarna titula. Koliko mi je poznato, niti jedan veliki elektroenergetski projekat u EU nije radjen, a da i on nije bio ukljucen. Genijalan u svakom pogledu, vrh u svemu cega se se prihvati. I karakter. Jedini je koji je ikada dao ostavku na mjesto ministra i vise nije zelio ulaziti u septicku jamu zvana bh. politicka scena.
Čast mu je biti rame uz rame sa velikim znanstvenikom Draganom Čovićem https://members.euro-acad.eu/#memberList
Zamisli li se iko nad činjenicom kakvi su nam ljudi nekada bili predsjednici Vlada i drugi ‘dužnosnici’, a kakav ološ nam sada vodi Državu?
Tacno tako. Pametan covjek samo moze zanijemiti kad ovi sad otvore usta i krenu pricati na TV. Kako da se krene naprijed? Sta da se uradi nakon parade kreveljenja. Fukarastine?
A ovih domacih masona zive ko kornjace 😏😏😏