Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Rusi bas prolupali
Ovu pucaju na Bosance laznim saopstenjima, prijete nam iz dubine ruske duse, urusavaju nam zemlju godinama...i niko da protestvuje ispred njihove ambasade?
Rusi i Srbi zajedno su prolupali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto Bosanci sute kada je Dodik sada ranjen?Da imamo iskrenoga i sposobnoga lidera ova situacija je povljna i mogla bi se pozitivno po BiH iskoristiti.Ako se smiri Dodik ce izaci iz rupe i opet nastaviti po starom.Zato Bosanci prvo moraju ukloniti Bakira Izetbegovica ciji otac je stvorio Dodika.
Nemamo mi Sulejmana Tihića da se bori za nas. Bakir se bori samo za sebe i svoju fotelju, da zagusti bio bi gori od bašara asada.
Ma ovi pod hitno dilera moraju da mjenjaju ....
Treba ih nogom u guzu i istrčati iz BiH
Čuj denacifikacija Ukrajine a predsjednik im Jevrej.
protjerajte gamad
Lazu sami sebe. Ubleha ortodoksna.
Goni gamad iz Bosne....Mrsss
A jes se ukakila rucka absada
Potez očajnika! Ova izjava je znak da gube na svim poljima
Ruskog Ambasadora treba protjerati iz Bosne !! I iz svake Eu zemlje ih treba protjerati !
vidim ti drkas pa si pametniji😁😁😁😁
Šta je čudno? Ništa nije pogrešno.
Vilio bih znati dali su ovi srbi ikada dibili ihedan rat u svijetu.
...prvo u školu, pa onda komentarisati nešto!!! A Srbi da nisu dobijali ratove, ne bi ni postojali, logično!!!
I sj. koreja se postidila ove propale proagande.
Koliko se Rusija hvalila o vojnoj moci,sad su pokazali da su gori od JNA koja je nas napala i izgubila. Dodo i Vucic na aparatima
Mrs