Izgradnja "Južnog toka" kroz RS
0
Rusija: Dodik danas potpisuje memorandum sa "Gaspromom"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori su tu na pragu, ahahahahhahaahha. Otiš\'o Mile potpisati memorandum, hahaahahaha. Pa kad će početi da rade tek za godinu dana što mu se žuri baš sad potpisati? To što u BL još nema nikakve infrastrukture da se uvodi plinsko ogrijevanje to Mile ne šljivi. Važno je otići i izljubiti se sa \"braćom\" Rusima i naravno dogovoriti \"posebne\" stavke ugovora u narodu poznate pod skraćenicom IMT.
Na stranici Gazprima na mapi South Stream ruta - 4 opcije su navedene i niti u jednoj se spominje prolaz kroz BiH (RS)?! Tako da mi nije jasno šta se potpisuje?
Pa vi sto spominjete Turke od ti Turaka treba da ucite jer su oni bili vasi vladari 500 godina a ne ovi Putinovci i dodikovci sto im trag smrdi od kriminaka.
Vidi mu podocnaka koda nespava nikako mozda se umorio od posla ili od kriminala.
Sta ocekivati od genocidnih fasistoidnih srpskih kriminalaca i mafijasa osim pljacku, kradju, silovanje i u.bijanje ! OVO JE SAMO MAZANJE OCIJU PRED GENOCIDNIM GLASACIMA SRPSKIH SVINJSKIH UMOVA DA GLASAJU CORAVI I NIJEMI ZA NAJVECEG MAFIJASA U EVROPI KRIMINALCA MILORADA DODIKA !!! GAZPROM JE NAJVECE MAFIJASKO GNIJEZDO NA SVIJETU ! A TCHECHENI NAJBOLJE ZNAJU KO SU PUTIN I GAZPROM ! GENOCID KOJI SUU POCINILI NAD TCECHENIMA SU GAZPROM I PUTIN ! Gdje ce genocidas milorad dodik osim kod genocidnih rusa, isti primitivni krvolocni fasistoidni MONSTRUMI ! SIKTER !!!
halooooo ljudi jeste li ista skontali o cemu se ovdje radi ? To nije ugovor nego samo prepostavka da ce se nekaa raditi a to moze biti i za 20 GODINA !!!!! A vi i dalje vjerujete tim pricama a neka onda i objevi taj memorandum da ga svi mogu procitati o cemu se tu radi i ko na kraju sve to placa i kakve su obaveze a o tome niko nista ne govori jer ste svi slijepi !!!!
Dasu rusi tako dobri ostalibi u sastavu Rusije nebi se raspali.Ioni su golaci kao stosui ovi dodikovi.
Lijepo od Dodika što se bori za ekonomiju i razvoj samo da ne upliće i politiku u to. Odmah je napomenuo da to radi radi geopolitičkih i geostrateških razloga što znaći da sa ovim potezom kao želi napraviti balans između zapada i istoka. Drago mi je što BIH više nije ta granica o kojoj Dodik mašta. Linija između zapada i istoka je otišla daleko na istok (Rumunija, Bugarska, Turska, Grčka, Ukrajina ) pa ni sama Rusija nema geostrateški interes od BIH. Ekonomski svakako da ima kao i sve druge zemlje i sa zapada i istoka.
sad Dudukovci misle kako je on pametan,kako je on to napravio(Duduk),kako je nama u Sarajevu i Federaciji krivo(aman-zaman),ali nisu svjesni da ce od toga samo njihova šatro braća Rusi imati tala od toga, i da je to njihov interes.Samo se vi nadajte i nek i vama (srbima)jedan Duduk maže oći,kao što nažalost i nama naši uhljupi mažu sve ove godine jer smo u istom košu.
-Laze k´o cuko ,predizboni trik, za njegove shumske c.e.t.a.lj.e koji svakako sto god Doda lane oni gutaju.
I ovo bi trebala da bude veoma važna vijest za dodikove,većinom polupismene,birače pa plin već postoji,eno ulaza u Zvorniku
Ovaj potrčkalo fašiste Dobrice Ćosića izgleda nema kompleks od Rusa kao od Turaka tj. nisam ga čuo da je ikada izjavio da rUŠI podržavaju samo Srbe tj. da su pristrasni prema Srbima u BiH (što je istina) kao što je izjavio da Turci podržavaju samo Bošnjake (što je laž).