Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja lakrdija i paradoks da skupština takozvane RS donosi odluku o danu iste, o danu kada su počeli najveći zločini još od vremena II svjetskog rata, granatiranje Sarajeva, ubijanje mladosti na kapiji u Tuzli, Srebrenica, Prijedor, Istočna Bosna itd itd ... Mene stid
Nikada nisam čuo da srbin nekome nazove selam, nikada nisam čuo da kaže hurma (urma), hodža (odža) itd... Nedavno ti nekoliko srba potpisuje ugovor s jednim arapom, a ja sam bio tu kao prevodilac. Ni manje ni više srbin će njemu: Eselamu alejkum :D Srbi će guzove za pare prodati, nije džabe Dodik k'o bik! Pokrade im sve, a opet ga vole! Ova politika će odvesti BiH u novi rat, a RS u potpuni nestanak! Meni je puška na tavanu spremna, ovoga puta neće biti predaje oružja...
A , može li se organizovati izjašnjavanje u Federalnom parlamentu ili Parlamentarnoj Skupštini BiH , oko referenduma za ukidanje šumske . Sve što su radili zadnjih godina , radili su bez uporišta u Deytonskom mirovnom ugovoru. Pa , zašto onda i drugi parlamenti u državi ne bi uradili isto???
Pa svakako je 9.janura.Bitno je da je referendum.Ispipavaju nam puls za onaj glavni.Heheheh koja je ovo bagra nezadovoljna.Pacenici cetnicki.
Dodick na aparatima
Kakav je to praznik nekada bio... taj pravi Dan Republike, 29.11. ... Sada su sve samo blijede kopije...
Federacija ce raspisati kontrareferendum.I izglasati dan RSa neustavnim.
Opet referendum opet ce bit "oni ko hoće da se odcijepe a mi im ko ne damo"...
Moraš naći načina da skreneš pažnju sa SSP-a.Svaki put ista priča.Srbima kažeš referendum i sve ti je oprošteno.
ahahaha jopet referendum ;D
100 000 gumica za brisanje spremno, brišu čak i mitove ;)
Neuropsihijatrija
prije bih rekao patologija ;D
Pa zar vec ne slave na taj datum?Kod komsija mora uvijek nesto naopako.Svi izglasaju na referendumu pa onda proslavljaju, a oni vec godinama obiljezavaju taj dan pa onda raspisu referendum.
Mislim da treba odrzati referendum na nivou cijele BiH o novom unutrasnjem uredjenju . Rezultati popisa su dobar parametar da bi najmanje 50% stanovnistva bilo za ,sto je dovoljno.
Republika Srpska svoje rezultate popisa može okačiti mačku o rep, rekao je Ramiz Salkić, potpredsjednik RS. “Nama je bilo jasno da Banjaluka neće prihvatiti rezultate popisa ma kakvi da su oni bili, jer popis tretira BiH kao jedinstvenu zemlju i preduslov je za njen evropski put”, rekao je on. Dodao je da ne leži razlog odbijanja popisa u nekoliko desetina ili stotina hiljada Bošnjaka više na spisku. “ Vlast u RS grčevito ruši svaki mogući put BiH ka euroatlantskim integracijama”, rekao je on. Smatra da pod rukovodstvom Milorada Dodika, predsjednika RS, vlasti Srpske su se uspustile u opasnu misiju razbijanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i razbijanja države BiH, najavljujući stalno njenu disoluciju. “Nažalost, u tu kampanju aktivno se uključio Beograd, pružajući podršku takvom političkom kursu koji vodi Banjaluka. Tim činom ova vlast potkopava temelje RS, entiteta koji je nastao u Dejtonu”, zaključio je potpredsjednik RS. Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Salkic-Srpska-svoje-rezultate-popisa-moze-okaciti-macku-o-rep/378689
@radenagra Pokemon koga traže svi korisnici BHTelekoma.
Зашто су коментари на чланак о Морсовој абецеди на Марсу закључани? о.О
Boje se da nece neko vrijedjati nebesku manjinu jer oni su vlasnici Marsa..
@hrisi-avgi Aхаа, хахаха јеси духовит неки тип
Meščini, da političari jedini znaju rezultate Popisa stanovništva, čim povlače ovako hrabre odluke.