Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove bi Erdogan pohapsio za jednu noć
kolko su brojni...
Bakir je tražio da se proglasi ustavnost dana RS-a, a sada, kada je mnogo bitnije, nema ga nigdje. Ljudi, najbolje je da se ova 3 naroda razdvoje, a onda, kada se razdvoje i vide kako i gdje žive, onda će svoje vođe uhvatiti za vratove. Eeeee... taj dan čekam, ali upravo zato, što kada se podijelimo skontamo da nam o glavi ne rade Srbi, Hrvati, Bošnjaci, nego "naši", od toga neće biti ništa, a to znaju i ove naše vođe. Pričaj o referendumu, pričaj o ugroženosti, itd.
Lajkajte https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Odluke ovog Suda nažalost se poštuju jedino u prostoriji gdje su donesene, a i tu ih donose nekim preglasavanjem i glasovima stranih sudaca. Čim izađu iz kanselarije odluke tog Suda nažalost nikoga ništa ne obavezuju. Ovakva realnost odgovara močnim političkim elitama koje se nastavljaju bogatiti, dok se obični građani ove napaćene zemlje ma kako se zvali u večini slučajeva bave nekim višim ciljevima koji su imaginarni, kao i funkcionisanje ovako organizovane države.
...hladan i tamno plav
RS samo deklarativno pripada državi BiH, jer realno 99% Srba BiH ne doživljava svojom državom. Ali to u biti nikoga od Bošnjačkih lidera i ne zabrinjava, jer svi su zaokupljeni samo bogačenjem i ličnim interesima, naivni i izbezumljeni Bošnjački narod je prepušten sam sebi. Ko god ima imalo pameti i odgovornosti za svoju porodicu jedini spas može pronači u nekoj normalnoj Europskoj zemlji, jer je život prekratak da bi se ovdje proživio u neimaštini i nesigurnosti, čekajući neke veče ciljeve.
raja kontaju da postoji jos neko ko bosnu zeli ahaha pa prvi bakir radi protiv nje, bilo je dovljno srba, hrvata i bosnjaka do 1993 godine koji su bili spremni da se bore za građansku bih ali onda je mrtvi alija odlucio se za islamizaciju i odstranio sve suvisne elemnte i krenuo u podjelu drzave sto je finalizirao u dejtonu. cj dao da se entitet zove rs
bakir je vec dogovorio podjelu sa hrvatima jos samo da to utanaci sa srbima
sve ce njima bakir dati samo da ostvari san o fildzan drzavi
Saucesnik u cijeloj prici je Bakir koji je mogao u dogovoru oko MMFa ubaciti uslov da se suspenduje referendum, ali nema on politicke vizije za te stvari.
ma kakav referendum to je podvala iz kafane baka-dodi njihov izborni slogan.jedan propagira referendum i eto mu glasova a drugi protiv referenduma i eto i njemu glasova i oba nastavljaju u avom toru da pljackaju glupe bosance i hercegovce
Poslati najjače poilicjske snage u Banja Luku i pohapsiti SVE odgovorne , ovo nije utaja poreza , ovo je izdajnički čin protiv države !!!
hahahahaha, reci da se zaebavas hahahah kakve sulude ideje vama padaju na pamet! najjace policijske snage kazes? hahaha
...jesmo vas tamanili bosnje..
Vlaška posla .
Samo informativno, stanovnistvo distrikta ce imati priliku da se nezavisno i demokratski izjasni na referendumu o izlasku iz BiH, odnosno pridruzivanju RS. A potpuno je sigurno da ce se isto vecinski izjasniti za prosperitetnu, evropsku, sigurnu i sekularnu opciju, umesto izolovanu serijatsku enklavu pod vlascu Ankare. Uostalom, isti scenario se vec uspesno odigrao u Izraelu.
Pod uslovom da supervisor distrikta dozvoli glasanje u distriktu.
Od Srbije se trazi milion ustupaka sa Kosovom, narocito sad u toku pregovora sa EU jer su veci interesi tamo nego za BIH. Ako stranci puste BIH niz vodu i odluce da precutno puste RS u nezavisnost nema tu rata ni politike koja ce to zaustaviti. RS je i stvorena kao kompenzacija Srbima za Krajinu pa tu niste mogli nista. Ista stvar moze i da uradi sa Kosovom. Bilo ne bilo fer, tako je.
@Prd0nja Da li znaš šta si sebi nakačio sa ovim komentarom? Da li znaš koliko službi pročita ove komentare? Da li znaš da živimo u vremenu kada se dešavaju napadi terorista? Da li znaš da su ljudi u zatvoru provodili decenije samo zato što su lajali bespotrebno? Da li znaš da zbog ovog komentara ti i niko iz tvoje kuće i okoline ne možete nikada dobiti vize za USA (IP/MAC adrese su čudo )? Verovatno ne znaš... p.s. nikada ne komentarišem,jednostavno se iznenadam koliko neko može da bude glup. Peace
@Belgrade on nista pogresno nije napisao. Nastankom novog rata ovdje, sigurno ce doci veliki priliv dzihadista i terorista, sto ovih domacih uspavanih, sto onih koji su vani, a oni donose svakakve bombe i samoubilacke napade. O tome ako nisi razmisljao, razmisli.