Od Srbije se trazi milion ustupaka sa Kosovom, narocito sad u toku pregovora sa EU jer su veci interesi tamo nego za BIH. Ako stranci puste BIH niz vodu i odluce da precutno puste RS u nezavisnost nema tu rata ni politike koja ce to zaustaviti. RS je i stvorena kao kompenzacija Srbima za Krajinu pa tu niste mogli nista. Ista stvar moze i da uradi sa Kosovom. Bilo ne bilo fer, tako je.
@Prd0nja Da li znaš šta si sebi nakačio sa ovim komentarom? Da li znaš koliko službi pročita ove komentare? Da li znaš da živimo u vremenu kada se dešavaju napadi terorista? Da li znaš da su ljudi u zatvoru provodili decenije samo zato što su lajali bespotrebno? Da li znaš da zbog ovog komentara ti i niko iz tvoje kuće i okoline ne možete nikada dobiti vize za USA (IP/MAC adrese su čudo )? Verovatno ne znaš... p.s. nikada ne komentarišem,jednostavno se iznenadam koliko neko može da bude glup. Peace
@Belgrade on nista pogresno nije napisao. Nastankom novog rata ovdje, sigurno ce doci veliki priliv dzihadista i terorista, sto ovih domacih uspavanih, sto onih koji su vani, a oni donose svakakve bombe i samoubilacke napade. O tome ako nisi razmisljao, razmisli.
Prikaži sve komentare (265)