Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ga direktor nije otpustio po zakonu, a ne on da daje nekome otkaz. Ko će platiti to što je nezakonito primao plate za vrijeme procesa, a i za penziono mu je uplacivano.
Direktor skole je bio sda kadar Omer, on ga nije sankcionisao a trebao je
Tj te godine kada je uradio djelo, sda sadik ahmetovic takodjer sda o cemu vi pricate
Trejutno je Almira Tabakovic, ovo je njena odgovornost, ona je trebala uruciti otkaz ili neka kaze po cijim instrukcijma nije smjela da uruci otkaz
primite ga sad za direktora
Tako i treba biti. Ustrajati do kraja i zabraniti pedofilima pristup skoli ili bilo kojim mjestima gdje se okupljaju djeca u krugu od 500 metara
jest uhat
A jeste se svezali ovom nastavniku , pa gori su politicari od ovoga slucaja a jos su nedodirivi politicari , pisaju i po sudu niko im nista nemoze !
Zapaliti skolu pa sve nanovo. Kad se pare trose na Dodikovo gorivo moze i da se ponovno sagradi skola. Roditelji nadjite tog nastavnika i izvadite mu dusu na pamuk. Dao otkaz, jer nije mogao izdržati pritisak javnosti ma go$no treba zadav-ti.
Šta kaže Kemo A. o ovom slučaju? Hahahahahaahaaaa
Šta ovaj klempo na ekavici trabunja 🤔
Vijeće roditelja je najveće zlo koje je zadesilo obrazovanje.
Jbt ja kad vidim ovako nekog ruznog da ima dijete uvijek kontam pasa na koji si fazon ufatio zensku, daj savjet, ja ko Bred Pit pa nista
Sta ovo Vulin Sarajlija ?
Direktor da podnese ostavku!
Zna se u čijim je rukama prosvjeta i da Saudin Sivro suvereno vlada sindikatom,određuje ko će da radi a ko ne.No pitanje je ko mu je omogućio da 5 godina ne radi,prima platu i vrati se na posao,SDA bivša punčeva stranka ili sadašnja NIP.
Kakve sad reko veze ima Vulin sa skolom a Grbavici
Samo ga prebace u drugu skolu.