Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su silne pare što je Opština Konjic dala Energetici koje su radnici rasfućkali u vidu plata, toplih obroka i regresa od više stotina maraka?
Samo treba spomenut SDA i Emir Bubalo i bit ce jasno kako se do ovoga doslo.
"Emir od Konjica" kako ga zovu pojedinci, kazu kad mu istekne mandat ima vec rijeseno radno mjesto za sebe i svoje lezihl***vice...Pitam se gdje li ce to biti.
To vas je nacelnik Emir BUbalo iz SDA fino pokrao, nema se para sad ni za grijanje... IMa li ovaj SDA ikog da iole radi svoj posao kako treba?
Lug u oči!? Hhahha Valjda prašinu u oči