Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO CJELOVITA BOSNA I HERCEGOVINA!
zrinjski znas li ti idiote da vas hrvatska smatra za dijasporu? jesi li sposoban da shvatis sta to znaci?
Bosnjaci drze 6,5 kantona pa ti vidi....Posavaski kurcu ne sluzi tako da su hrvati zgurani u desetku i zapadno-hercegovacki. Toliko o 23%. Dok privreda krene vidjet ces ti baby booma kod Bosnjaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikada se srbadija nece odreci milom genocidne tvorevine u korist svih naroda i cjelovite BiH gdje su svi gradjani ravnopravni , oni to da su htjeli nebi '92 postali separatisti koje je aminovala medzunarodna zajednica . Oni hoce čist četnitet i da na svakom koraku opstruiraju BiH i njene institucije , eh sada je na toj istoj medzunarodnoj zajednici da sa par bombi dodiku u avliju uvede Demokratiju i otpečati taj crni Deyton i vrati narodima Republiku BiH jer ako se opet mi budemo dogovarali nema od toga nista . Gospodo stranci sto ste zasrali u proslosti sada ispravljajte jel ova nakarada od drzave NE FUNKCIONISE previse je lopova ! Toliko
Eto vidite primjer zadojenog četnika dok je god ovakvih u rs-u i Ukrajini mira nema , prije ce oni bombardovati vas u Beogradskom pašaluku i šeher Banja Luci i Ukraini nego nas u Rajvosa primitivac . Eto otisla ti braća u Ukrainu malo na rehabilitaciju mani se ti Sirije imas ti ispred svoga praga pomesti četo pa nekome nesto pricaj :-) ... Hajde okupljajte se na kozari i jeste planina za vas divljake malo krmeta i rakije da dobijete hrabrosti pred odlazak u ukrainu , valja pljackat i paliti tudje ....
Podjele su i zapocele rat. Znaci nastavljamo, samo racunajte onda na islamsku drzavu u sred europe.
Mani poredenja sa NJemackom,koja je vjekovna drzava,a ovo po Balkanu su najobicnije hajducije,nego,pravite u RSu treci entitet,svakako ste odavno poceli prdit u istu tikvu.
ljudi šta vam je , to političari i rade da vam predstave pogreške drugih a da ih vi prokomentarišete sa mržnjom. Sve je keš i nemogu jedan bez drugog. Hdz priča o trećem ili već čemu a mole boga da neuspije jer odma nema više onolikih penzija ratnih (ko je god imao 18 god. 1992 ima invalidsku), nema carina (ko ih drži), abnormalnih poticaja većinom nepovratnih, plata i vozača koje svi mi plaćamo. Ovi drugi i treći slično. Nebojte se nikada se oni neće razići a ni dogovoriti za dobrobit države jer tada bi bili višak, kome treba nesposoban radnik.
Ukinuti entitete, distrikt i kantone. Uvesti u ustav 4 regije koje ce imati svoju administraciju ali bez svojstava drzave kao sto to sad imaju kantoni i entiteti.
Commadnate Čova danas postrojio HVO/IS BiH vojnu počasnu jednicu. Fino za vidjeti: http://static.klix.ba/media/images/vijesti/150228023.12_xl.jpg
OS BIH
Martin Raguž uzeo(za suprugu) Maru Zaguz :-P
Martin za 3.
Martin Raguz uhvatio Maru za guz.
Bravo Raguž. Pametni Bošnjaci su uz tebe.
eeee moj Martine brate svati me nemojtaj se oko njeeee ........
Jedino dobro u ovoj situaciji je što će se lakše dobijati azil u EU. Država prošpada zbog kriminala, ali sad ćemo se do novih izbora baviti novim/starim entitetima.
Hrvatska dijaspora u BiH ima isto onoliko prava na bilo sta kao i ona hrvatska dijaspora u Australiji, SAD, Njemackoj etc Sto se tice toga konstitutivniji su Sejdic i Finci a ima ih i vise od ovih stanovnika druge drzave. Kad budu BiH smatrali za domovinu i imali BiH pasos mogu da se jave do tada su jednostavno manjina.
Jarane informisi se nisu vas jednom iz Hrvatske nazvali njihovom dijasporom a prihvatanjem njihovog pasosa i ucestvovanjem na izborima u drugoj drzavi to i sami potvrdjujete. Isto se ponasate kao i oni dijasporci po raznim kontinentima. Sto se mene tice ja sam svoj na svom, imam pasos moje domovine i druge drzave me ne interesuju osim poslovno.
lice ja sam svoju krv dao za danasnju Hrvatsku i nista protiv nje nemam, medjutim cinjenica da vas oni smatraju svojom dijasporom vas degradira kao autohtono stanovnistvo BiH. Kako neko ko ima korjene u jednoj drzavi moze biti nekakva dijaspora? Ne znam odakle ti podatak da ja imam jos necije drzavljanstvo osim bosanskog ali moram da te demantujem. Mogao sam imati kao ucesnik Domovinskog rata sam imao pravo na putovnicu ali ja je nisam uzeo jer mi nije trebala ni tad niti mi treba danas. Ja imam jednu domovinu a ti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo sam procitao naslov i rekao odyebaus miki maus . bosna nece nikada biti federalna drzava . nikada . pa nije bosna sastavljena od slovenije makedonije hrvatske srbije itd . bosna je najhomegenija drzava na svijetu . bice unitarna i jedinstvena , centralizovana , gradzanska , sekulöarna itd . bice drzava gradjana koji je vole i postuju . bice podijeljena na opstine kao i prije rata .
Federalizacije BiH. Moze kako ne. Neka se Dragan dogovori s Miletom kako da federalizujemo Republiku Sumsku. Da i ta geografska nakarada postane ljepsa.
Pantelija, mislis na prasumu Perucicu. Moze! I jeste za vas.
Pantelija, kazu, ovi sto se u genetiku razumiju, da pravi Srbi imaju svijetlu kozu, plavu kosu, plave oci kakve i prilice pripadnicima nebeskog naroda. Za one Srbe tamnije puti, kose i ociju, a nakon 500 godina pod Turcima, vele da su turska kopilad. Stani pred ogledalo pa provjeri imaju li pravo. Ja se ne bih u to petljao. :o)