Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi smo svi RADOVAN a vi ste svi alija. a prema tome \" ne volim te alija zato sto si balija srusio si miran san nosila ti drina 100 mudzahedina svaki dan\"
picka li vam materina baliska pobili ste srbe u tarcinu konjicu sarajevu zenici bihacu zavidovicima igde ste stigli zato smo mi svekoliki srpski narod se borili protiv turaka balija maslimana bosnjaka KOJI SU SVE OVI koja grehota bagra plus uje belosvjetski banditi htjeli ste ko u drugom svjetskom da nas pobijete 700000 ali kurcina nije da nas HEROJ RASO I MLADJO MARS BOSANAC U MATERINU KAKA AGRESIJA NA SVOJ GRAD LUDACE GDJE SMO STOTINE GODINA ZIVILI IDI U TURSKU ODAKLE SI DOSO KO MOJ POLUBRAT KASMO VAS MI HRISCANI IZJEBALI PA STE KERINE DOSLI RASO HEROJU MLADICU JUNACINO I RECITE VISE STO STE SRBOMRSCI DA ZNAM KAKO DA VAS VABIM NEVOLIM TE ALIJA STO SI BALIJA AKO SI
@cetnikos da ponovim još jednom: Srbija ko Nokia! što Nokia tanja, Srbija manja! PA ZNAMO DA STE SVI VI RADOVAN! zato, MRŠ S NJIM U HAAG!
sad ce mo prvo jebati majku ovima nasim izdajnicima u Srbiji a onda ce mo balijama iz Bosne
BRAVO IGORE,BRAVO! SVI SMI MI RADOVAN !
nadam se da ce uskoro ganjati i milorada
treba njih samo ostaviti na miru oni sami ce se pohapsiti i poubijati to je normalno za taj tzv.nebeski narod..
22.07.2008. u 15:26 ja sto se cetnici bune...gdje su sad \"sve srpske zemlje\" hebo li vas draza mihajlovic...gdje su srpski junaci...kukavice i odrpanci...samo vi u bosnu bockajte.... stici ce vas Božija pravda to nek svako zna sudit ce vam branitelji seher sarajeva... hoćeš majmune da kažeš da ste vi muslimani Božija pravda??!!??
srbija je možda kao nokija ali je velika odavde pa sve do tokija!!!!
ja sto se cetnici bune...gdje su sad \"sve srpske zemlje\" hebo li vas draza mihajlovic...gdje su srpski junaci...kukavice i odrpanci...samo vi u bosnu bockajte.... stici ce vas Božija pravda to nek svako zna sudit ce vam branitelji seher sarajeva...
Radojcicu ako ovo citas a znam da citas seljacino jedna sta ti laprndas idi ti u svinjarac i cekiraj na svinje a prepust politiku ljudima i Bosnu bosancima
Ha,ha,ha-jes vas lijepo slusat(čitat) kako se prepucavate,ha,ha,ha,ha,ha,a ja pijem kafu i puls mi ne prelazi preko 80!Ha,ha,ha!
Velika Srbija,Srbija do Tokija a istina je Srbija ko nokija,svake godine novi modeli sve manja:))))
Jos je jedan ostao,a kad njega uhvate...legla je i Bosna.Previse se radujemo.Koliko god da nam je drago,ovdje nesto smrdi...nesto se iza brijegova valja! Ovdje je nesto Srbima obecano.Sad ce ih natjerat da priznaju Kosovo,a onda ce Bosnu izdjelit.Ne znam....dobro je...predobro ovo...da bi bilo stvarno dobro..
Hehehe...nekom je adut za ucjenjivanje upravo iskliznuo iz ruku! Harisaga koga ces sad optuzivati. Boga mi slinavci...ovo je pocetak cijepanja Bosne.Zivi bili pa vidjeli!