Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog idiota treba javno objesiti zbog idiotske izjave da su radnici krivi.
Upravo mi je jedan na klxu rekao da ni AJnadžić kao direktor Grasa nije kriv, a pogotovo nije kriv za propast ZOIa, kojeg nije napravio jer u Rogatici nema ni skija a kamoli skijaških staza !
@plaq Mislim da je ovo već ako nije moda , postalo zarazno, ko što onaj ko nema od čega živjeti glasa za SDA !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sda i sbb u saradnji sa hdz uspjeli su opljackati i unistiti i takvu industriju kao sto je namjenska. To je u svijetu poslo za rukom samo ovoj bagri i nikome vise.
Eno vas Halilović danas zove opet u borbu . Otiđi po presvlake i zaduži ratni raspored na vakat .
@REFORMATOR Ko koga zove u borbu? Ja ovde pricam o korupciji i kradji a ti vidis rat, debilcino kretenska, yeb'o te dodik u shupak retardirani. Ako iko priziva ratove, onaj spot "shumska te treba" je nista drugo nego poziv na mobilizaciju. Ali srpski narod nece doci pameti...dok svi ne stanu pod jednu shljivu. Kako vas je lako napaliti, k'o da ste africka plemena.
naplatiti bagri po 100 km za prenociste,plus porez na to i po 20km za ciscenje smeca ako ostave iza sebe
Ovi sto strajkuju su glavni glasaci SDA NAROD ZNAAAAAAAAAAA
Preko 20 godina nekakvi protesti i štrajkovi, gladujete i palite se,pa ne pije više to vode, vidite i sami da se šprdaju s vama, narode, poduzmite RADIKALNIJE mjere pobogu
definicjia seksa: on obećava, oni mu rade besplatno.
Nemam živaca da čitam ali uopšteno nevjeravatno je da direktori koji imaju visoke plate i druge beneficije radi "odgovornosti" nisu nikad krivi, nego radnici, kojima je dovoljno samo da trpe diktature i samovolje tih direktora, takozvanih menadžera, od kojih niko nema koristi i koji su samo svrha, to jest, firma postoji zbog njih.
p.s. kad će ovaj klix uvesti edit, da mogu da popravim grešku u pisanju!
@suština nema to, nije predviđeno donacijom.
Hocemo u EU eeeee dvije godine nema platee eee
imate posao, još bi i plate , haloo??
Ne znam ko uništi firme u tuzli? Da nije sda? :-) :-) :-) znamo svi ko je tamo. Kao i ovi kadrovi iz df sto evo ostavljaju sa sobom.
Ja mislio u Federaciji med i mlijeko, kad ono gore nego u Republici Srpskoj.
velike razlike.
Stas kad svakog jaceg krimusa drzava stoji...
Jala ce spasiti Vogoscu bice dobre gudre..
Koliko ljudi ne radi, a vi bi jos i platu...
Fadile policiju na njih, dosta je bilo radnika !!
Pa dobro im je covjek rekao oni su krivi, oni ih biraju u toj papanskoj Vogosci godinama.
Pa,kako ovo?Aida popila u Svedskoj dvije casice vina dala ostavku,u nas osudjenik za tesko krivicno dijelo,direktor kojeg je Vlada postavila u ex-giganta!??Pa,kod nas bi I "Boni I Klajd" pregovarali s MMF--om,EBRD....!!!