Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto odkud Radaljasu pare. Sadnice su malo skuplje jer valja vratiti dugove
Ne treba saditi, već se spremati za osvetu izdrkanom kuroslavnom narodu u BiH......bez milosti i bez obzira na spol i dob.......SMRT nakaradnoj izdrkotini rs i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Da svaki grad posadi ovoliko sadnica imali bi nesto sume ..
Ja bih prvo provjerio da li je ovo zemljište kupljeno od Radeljaša?
Ma ko se ovo zaj.... sa sketchup-om. Samo se blamiramo, ako je već neko radio na nekoj ideji trebao je i raditi u malo boljim 3D programima.
@jurra sta bi onda kradeljasu ostalo? Budite sretni sto Potocare nije prodao
Autor projekta dr Esad Radeljaš ! Kako je dosad prevario sve živo pa i ministra policije FBiH, sudiju Špoljarića glavnog državnog tužitelja Salihovića, došao je red da se uzmu pare i MRTVIM SREBRENIČANIMA !! ODMAH HAPSITI BAKIRA POKROVITELJA I SAUČESNIKA !
@korisnički nalog 8 Strašno. Kad se sjetim da su 95 prodati na pladnju a onda se donacijama za povratak kupovali njihovi glasovi na izborima ! Hoće najzad malo tužilaštvo zaviriti i sa ove strane ???