Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Johny367 vidi covjece svaku vlast cu za svaku dobru stvar pohvaliti i radovati joj se a za svaku losu kritikovati ali ovaj komentar ti je stvarno bezveze.Prosla Vlada Federacije u tehnickom mandatu istom tom KBC Mostar dala 2 puta po 60 miliona KM da se pokriju minusi koji su ko zna kako nastali.
FuJdo pred kraj drugog mandata kardinalne greske pravi, osim sto nije skoro niti jedan veliki projekat realizovao za nepunih 8 godina na celu grada. Hajd sto nema zicare koju je haman u Austriju isao kupiti, vec sto fali pola ceste na jednoj dionici do Smetova, pa se ni to nije moglo popraviti, kao ni bankine. E sad je problem i snijeg ocistiti, jer ni osnovne stvari kao sto je odrzavanje, nisu rijesene! FuJdo pa-pa aBd.
U Zenici odavno ne zive više normalni vec 80% došlje preko sda seoske zadruge...kako drugacije objasniti vladavinu SDA pa poslije Fude...
Samo deri, Fudoooo, razvuci im pamet, aaahahaaa... U SDA se zanat učio, nije šala. Pred izbore ima da vam pozlati put Vakufska seoska varalica
Sda lredizborna kampanja protiv fude je uveliko pocela. Sda gubi 4 puta u zenici, natod ih se zasitio za vijekove. Iako, ni fudo nije cvjecka.
Slazem se da je neki vid predizborne kampanje, medjutim ni gradska vlast se ne ponasa kako je dostojno gradjana
Vlasti ugrozavaju zivot gradjana, nanose stetu imovini…ovo su duzni odrzavati i cistiti
Sta je sebi Zenica dozvolila sa ovim Fudom
Eto vam SDA, bolje i ne zasluzujete vi sto ste ih birali i vi sto ste sdjedili u kucama ili po kafama na dan izbora
Bolje SDA nego UZP i trojka.