Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Adi. Baš si nadaren i pametan. Obi koji ne znaju, Adi ima na desetine uspješnih projekata, pametniji je od 3/4 ovih kliksovaca što komentarišu. Bićeš poznata svjetska faca
Bravo Adi. Baš si nadaren i pametan. Obi koji ne znaju, Adi ima na desetine uspješnih projekata, pametniji je od 3/4 ovih kliksovaca što komentarišu. Bićeš poznata svjetska faca
Maglaj posebna prica za sebe.Ratno rukovodstvo cista nula.Sa hrvatima se lizali,a oni ih tukli sa naj jacom artiljerijom i to skupa sa djikanima.Maglaj je bio potrosnja ljudi na svetri strane.Glavesine se bogatile od strasnog sverca,a sirotinja ginula za ideale.Maglaj ce se izucavati kad tad.Izmisljene ofanzive su se zaustavljale placanjem djikanima u kesu,a kasnije dijelili taj novac.Sve se to danas zna,a narodu se zatvaraju oci sa nekakvim izlozbama.
Ovaj lijevo mi naginje na geja😀. A nema grada koji nije stradao .....
Iako su gradovi u RS ostali netaknuti, a u Federaciji sve porušeno, opet je Federacija danas ekonomski nadmoćnija u odnosu na RS.
@Sarajevo2020 u pet grama , nezna se ko je u vecim govnima, mislim da su bosnjaci u gorem stanju jer su prevareni od sda.
@plavozuti KS je ekonomski jači od cijele RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim se glad javi odmah SDA pocne sa svojom ratnom propagandom
Još malo kmečanja i propagande
mislim da nije bilo grada u bosni da je toliko dusmanski granatiran poslije sarajeva
I nakon godinu dana si se razveo
Niiije, kaže da je bio ranjen u nogu, ili???????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo svi treba da vide , ovo je istina , a istina je samo jedna . Sram i stid da bude one koji su prosipali olovnu kishu i one koji i danas opravdavaju zlochine i genocid i izvrcu samo jednu i jedinu istinu .