Prijatelji životinja u BiH
0
Premijerna projekcija filma "Meat the Truth"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genitalije na tanjir. u cevape ili burek ... kako ne jesti nevine necije oci ili genitalije?
al su vam komentari pametni,cccc. niko ne kaze da se morate odreci cevapa, janjetine, bureka i ostale mesine, vec samo da pokusate smanjiti jedenje mesa. nece vam nista biti ako jedan dan izbacite meso. al nee, ne moze bosnjo bez cevapa. joj argumenta majko mila. fuj.
Potpisujem. NIje insan ko ne moze 10 u cijelo, kako bi bilo zivjeti bez bureka...cevapa...hrana bez mesa pih
Potpisujem. NIje insan ko ne moze 10 u cijelo, kako bi bilo zivjeti bez bureka...cevapa...hrana bez mesa pih
haj ne serite svaki dan cete na poso autom a vam lafo necete jest meso zato sto unistavate ozon... kakva glupost... cim to dolazi iz holandije ne moze bit normalno...
obozavam spek
Odlican film. Zao mi je sto nema vise ljudi koji su otvoreni da cuju istinu i nesto promjene u svom zivotu. cak i mala promjena, kao sto je ova teta rekla, izbaciti meso bar jedan dan u sedmici moze puno znaciti.
Super... prvo porciju petaka u pola s kajmakom pa sa cackalicom na projekciju
Evo, ja bih samo da se deklarisem kao neizlijecivi mesozder, pa, ovaj, vi kako hocete...