Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dje ste bili kad je bila Srebrenica,paci jedni !
* PAPCI !
Srebrenica=dodje 5000 ljudi Cevljanovici=dodje 5000 hiljada seljacina !
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
ovaj prostakluk zakonom zabranit! pa znaci fuuuj
Dominirao je miris seljakluka !!!
tebi bi bilo bolje da vidis imas li pastetu u frizideru.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SATELITI RAZVALILI
50'000 gleda volove, a za podrsku Gazi saka jada!! Koja smo mi volovska nacija!!! Sramota me rec' odakle sam!
Hehe eh OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA !!!
Ovo je pola Sarajeva doslo na koridu,hocu reci danasnje "Sarajlije"ili ti istocna Bosna.
Evo mala kompilacija dubokih misli ovih "intelektualaca" sto se zgrazaju na koridu: - kažu mama ti viđena; - a čim tako govoriš, tvoja mama/seka su medju kurvešinama ;) - malo su vam poplave stoko papanska ne znate dalje od bika fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj; - Nije hiljadu gradjana,vec hiljade ortodoksni i zatupljeni seljacina i djutalja.Treba dok su svi na jednom mjestu bacit bombu na tu livadu od 5 t da malo rascisti taj hamelja; - povraća mi se kad čujem za ovu seljobersku paradu; - E ovdje i na Tel Aviv treba baciti atomsku. - Vidim na ovim slikama da je i junica bilo u dobrom broju...; - Treba nuklearku bacit na nas. - ...inače lik voli i spidermena ali njegova majica je otišla u poplavi; - haha ko ovdje ne bu guzio nece nikad gledaj ovih seljanki glavatih; - da je organizator naveo da ce ga "ta i ta" pusiti biku doslo bi jos 50 000; - Stoka dosla gledati bikove...; I PO CEMU STE VI SAD BOLJI OD NJIH?
razje*bače ovo vehabije samo da dođu na vlast... vidi muslimana oko go go treba i po "klipari" se tuče.. TEKBIRRR ahahah
ENO I TVOJE MAME PLESE NA STOLU! :-)
psihooo nisam ti ja kriv sto ti je nacija moralno i dusevno posrnula .... tekbir i pravac pod sator uz užičko kolo, litre alkohola i gole ribe :D .. mamože i svinjetiva šator je ne vidi Alah kroz ceradu! hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ovo je modernizovano i interferiralo se nečeg i novog, pozapadnilo se malo i nazivo se urbanim diskom, urbanom muzikom i urbanim plesačicama, urbanim parkovima, urbanim koridama. Sve vam je to u biti isto a zapravo su i u gradovima pozapadnjene seljačine, seljačine u u smislu riječi, ne mjestu porijekla ili življenja.
Zato kad Titini 'građani' navale na Cecu i SFF, to će biti praznik kulture i finoće ;-)
www.nebitno.net
koji seljakluk, fuj!
vladari vladaju masama, a učeni vladarima!
a mi gubimo vrijeme na klixu
Batman kolo void, znaci Boze
Ima i Ibrahimovic u Barcinom dresu
Pogledajte slike i sve će vam biti jasno. Sve "gradske" face na koridi
Mati mila . . .
Ovo je skup seljaka i seljacina, zatucanost naseg drustva nema granica "samo neka ima hljeba i igara"