Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADMANOVIC, SILAJDZIC I KOMSIC TREBAJU PRED AMERICKU AMBASADU, JEDNOM SE KAPLARU DIGAO, TREBA GA ZADOVOLJITI
HAJTE, AMERICKI VAZALI U OKUPATORSKU VOJSKU, MARS
Ako ti kažeš prika da je bolje onda dobro. Ukinuli su vam vize, isplatilo se dati i kolevku i podržati integritet Hrvatske, BiH, Crne Gore.
Niko jim ruke nije ljubio ali dobro ako hoces metaforicki jeste izdajnicka vlada u bg je ali opet bolje jim ljubiti ruku metaforicki nego kao vasi ljubiti jih u su.pak i to svakog od turaka do austrijanaca do nemaca do evropejaca do amerikanaca svakom u bul.ju lepo cmok i to bez da vas nagovaraju ili prete vi to odma i sami!!!
Samo ipak Solani ljubiti ruke. Haj zamisli Hareta da ode položiti cveće slobi na grob.
A brise admin brise boli istina a ? hehehehe sta vam kazu braca muslimani na ovo a??? VERU ZA VECERU KAO UVEK!!!!
Koja izdajnička vlada qqlele demokratski izabrana? A šta narod oseća ne znam, proteste nisam vidio još od onih kad su vas izdegenečili i zapalili kao vi ambasadu, možda je bila neka FB grupa \"Zabraniti Solani i Bajdenu dolazak u srbiju i Kosmet\"?
Niko mu ruke ljubio nije a primila jih samo izdajnicka vlada a sta narod misli i oseca zna ceo svet a ti se pravi mu.tav dalje! A antena opet stoji i cak je visa sada :D
ajde bre ljubili ste ruke Solani Bidenu i kompaniji što su vam oteli kolevku i srušili bre najveću antenu na balkanu