Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevedeno: produžavamo dozvolu Hrvatskoj da kod nas prodaje svo svoje smeće po uslovima kojim želi, zajedno sa Srbijom. Valjda im još toliko treba pa da unište sve ono domaće što ima ovdje. KUPUJTE SAMO NAŠE I IGNORIŠITE HRVATSKE I SRPSKE PROIZVODE što više možete, oni od nas ne žele ništa osim naše propasti.
Gdje je Izetbegovic i SDA tu napretka nema,tu vise ni trava ne raste.E kako nam unistise drzavu brate dragi,pa to nije ljudski prije svega,a koliko su se obecavale zlatne kasike i koliko je bilo drugih obecanja..uh..
Pa kada nacionalisticke strancice osudjuju sve sto Ministar vanjske politike, Zlatko Lagumdzija ucini, nikad im nista nije dobro a pokradose nas sve...
Samo pricaju u prazno, sazvali sjednicu samo da dobiju i vanrednu naknadu...
Slobodno smijem reci da ova trojica nista ne rade,ako se slucajno nesto dogovore da medjusobno daju podrsku tada su u javnosti,a sve ostalo bitno sto se tice drzave i grdjana,oni samo precuju i nastavljaju dalje.sve ovo treba smjeniti..lopovi
Politika je murva, ubila je bomba Đaba svi smo isti, svi smo ista hovna.
ova trojica rade samo kada moraju nesto usvojiti radi nekog drugog, a ostala pitanja vazna za drzavu guraju pod tepih