Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje bi bilo da nam udarite u usi one zute markere kao sto se ovcama rade bilo bi vam efikasnije..
al to bi kostalo, a ovako nista ne moraju platit :D
Meni se sviđa informacijski sistem gdje se unaprijed prijaviš da ćeš preći preko granica. Što se tiče 5 eura, to je smiješno ali eto - ne ide se svaki dan preko granice.
Koji prevaranti i lažovi.Onda vratite ljudima 5€ koji dobiju zeleno svjetlo a zadržite pare od lopova i terorista Totalna diktatura Brisela se nastavlja.Porobljeni su i kapitulirali svi slobodarski narodi Evrope osim Britanaca , Bošnjaka , Srba i Makedonaca.
Neka uvedu i ovi nasi naplatu 20 eura za ulazak u BiH, pa ce oni odma ukinut.
Valjda nece mi ni trebati 2020
Pasos vrijedi 10 god, ali ko cesto prelazi granicu ne znam mozel mu izgurat 1 god, samo usao i izisao iz eu jedna stranica pasosa kompletno popunjena, 6 pecata, barem su savjesni pa redaju pecate po redu, a ima nekih stavljaju gdje god hoce.
Pasos vrijedi 10 god
Sta ce nam onda pasosi sa nekim cipovima, ako ne mozete provjerit, ne kontaju oni da ce ovo nekome biti veliki problem, nije svako dobar sa informacijonim tehnologijama i plus sto ce prijava biti na eng jeziku.
Reciprocno udariti i njima i arapima! Ko nama vizu i mi njima ;). Ustvari, samo im naplatiti vizu
Nama treba NATO, a EU je obicno smece.
Mogu li i zute trake oko ruke..
Ovaj Jucker ide na zivce. Samo izmisljaju gluposti, koje pokazuju, da oni nemaju pojma i da im je organizacija vrlo losa.
Samo sto niste napisali da nece vaziti od 2017, vec 2018 i samo za drzave koje su u Schengenu tj. nece vaziti za Irsku, Kipar, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju i koliko jos za UK, mada oni izlaze pa je to nebitno za njih. Sad ce do Slovenije morati aplicirati pa cekati koji dan i ako te odbiju sta onda? Plus sto kosta 10 mambi.
pa predjes granicu sad pa sad, svaku! Ja sa svojom facom koja ulijeva povjerenje :D mogu prenjet boga oca nikom nista, na svakoj granici meni je smijesno bilo kako je losa kontrola.
Daj sliku.
muzimeeeee to mi radis najboljeeeee.....
sfreu
Siguran znak da je EU pred kolapsom! Nataložilo se u bakraču svakave fele - od fašista do razbojnika, nacinalšovinista! A boje se fol Muslimana!
ako je EU pred kolapsom, Bosna je pred egzodusom
@RodjakMilutin - sve vas je manje u BiH. Našli ste bolje - sretno vam polje!