Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ bagdad Netacno. Kompanije placaju porez. Stranci vlasnici biznisa placaju porez. Samo ne postoji personal income tax kao na Zapadu.
a vidi nam počasne straže, ko da su skupili konduktere propalih željeznica....a to samo zato jer bi, da je recimo zelena uniforma ili neka druga, Smrdi rekli da to ne može tako jer se time hoće islamska repubilka...
Nadudlajte se Prljavom Hariju, novom predsjedniku BiH, hašimage i to do balčaka luzerski sm.radovi.
da si se malo bolje informisao znao bi da je Katar tax-free drzava...
Kada Emir uloži u BiH porez će (kao korporacija) plaćati u Kataru, a ne u Bosni! Znači, \"uloziću kod vas ako ne budem morao plaćati porez\". Ugovor o spriječavanju utaje poreza dozvoljava Emiru da ON naplati porez svima koji hoće da rade sa Katarom, znači i Bosni ako uđe u posao sa Katarom. Skontao Arapin kako da i on pere lovu u Bosni. Postali smo prava banana republika u kojoj svi peru lovu, ovi na vrhu za to uzimaju IMT, a ostali se nadaju da će biti sadake i za njih. Bagdadski - OVO JE NABOLJI KOMENTAR NA TEMU I DOBRO SI TO OBJASNIO. HVALA TI!
Opet taj tvoj nije nista shvatio. Sto se tice mojih stranica, na njima su vijesti o ugovorima o naftovodu, a ne o sadaki seika koji grade dzamije po tamnom vilajetu.
@ovome izna... - he he he dobar si! he he he
Zatvori usta. Pobjeze ti pamet.
Dobro si shvatio. To upravo to znači. A @ovome iznad - Imaš li ti svoje portale da prosipaš tu vašu \"pamet\" ili su te sa njih izbacili da ih ne brukaš?
Vidi se da si pravi Bosnjo. A sta drugo znaci? Jasno ti je objasnjeno sta znaci a tebi opet nije jasno. Vidis samo da ti je Emir dosao. Jaka je vasa bosnjacka pamet!
Jeli to hoces da kazes da ce on ako ulozi u Bosni izvlaciti samo zaradu, a nece nama ostaviti nista, cak nece ni porez platiti? A ovo drugo, za utaju poreza, ako mi napravimo ugovor da npr. radimo nesto kod njih, gradjevina i slicno, mi cemo njima placati porez, jer je takav kod njih zakon u Kataru da kod njih moramo platiti porez? Jeli to to?
Potpisani su ugovori o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i regulaciji za spriječavanje utaje poreza između BiH i Katara. Da vam prevedem.... Kada Emir uloži u BiH porez će (kao korporacija) plaćati u Kataru, a ne u Bosni! Znači, \"uloziću kod vas ako ne budem morao plaćati porez\". Ugovor o spriječavanju utaje poreza dozvoljava Emiru da ON naplati porez svima koji hoće da rade sa Katarom, znači i Bosni ako uđe u posao sa BiH. Skontao Arapin kako da i on pere lovu u Bosni. Postali smo prava banana republika u kojoj svi peru lovu, ovi na vrhu za to uzimaju IMT, a ostali se nadaju da će biti sadake i za njih. E jadna si Bosno....
Klanjao je Komso i za njega skupa sa Haretom i Emirom, ne brini.
Jeli i Komso aka Sead Hadzisusjedic isao na klanjanje sa katarskom delegacijom?
Ma bravo Emire. To nama fali. Nakon stotinu fabrika sto izgradismo hajd nek se jednom sjetio da izgradi i dzamiju!