Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte sta hocete ali sve ovo se zove: Trazili Ste, Gledajte!!!. Birali smo stoku, sada smo mi stoka. Podrzavali smo kreteni koji nas kretenima prave. Zadnja nada OHR, UN, NATO, USA i EU nisu nam mogli nista, jer su svi Bosanski lideri lazovi, korupti i zapetljani u sve moguce kriminalisticke akcije, da ce sve uraditi da ova drzava ostane najsiromasnija u Evropi. Sve dok se ustavom fasizam i otovreni nacionalizam zakonom ne zabrani nema Bosni napredka.
Dagle Caklovice...vidis mu na faci da je nesposoban.
sta se palite, u biti mene zaboli k.u.r.c.i.n.a za vama i vasom smrdljivom zemljom, mene zanima moja placa i da to lijepo u zdravlju potrosim. ovomi je dobra referenca za neki buduci posao gdje isto nista ne moram raditi nego odati okolo i dati po neki interview...ipak sam ja slovenac!
PITANJE ZA OVE STO SRBE NAZIVAJU SMRDSKA I SMRDI-KAKO OBJASNJENE IMATE DA VOZILI AUTOBUS KOJI IDE ZA SARAJEVO ;SANDZAK ILI TURSKU TAKO SMRDI DA SE U NJEMU NE MOZE SJEDITI-MOLIM ODGOVOR KAKO TO DA SU LOJAVI MUSLIMANI TAKO CISTI AVAGON ZA TURSKU ILI SARAJEVO SMRDI DA U NJEMU NEMOGUCE DA SE SJEDI-UNAPRIJED HVALA NA OBJASNJENJU
I ovo je demokratija. Nema veze kako ste vi odlucili, ali bice ovako. Sto duze ostanu kod nas bice sve vise primoravanja.To im je zadatak,ali muslimani nikako da shvate.
.....Inzko je dodao da su vrata ka Evropi “potpuno zatvorena”, ali da ih nije zatvorila Evropska unija već “političke stranke na vlasti koje tokom tri godine nisu provele ni jednu značajnu reformu definiranu Evropskim partnerstvom ili Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju.” ...... ____________ Samo jos daj recept kako da ustavno NEPOSTOJECA opcija \'\'gradjani\'\' mijenja sistem koji su izgradili ljudi perverznog sistema u cemu je aktivno ili pasivno sudjelovao i OHR. Studentska populacija je podijeljenja vise od bilo koje druge i to je razlog zbog kojeg se pozivate na GRADJANE i sistemski kroz KONSTITUTIVNOST podijeljene studente. Gdje su reakcije OHR-a po pitanju podjele DJECE u javnim predskolskim ustanovama??? Pa nismo ni mi veslo sisali a vi zlatne rudnike otkrivali - mi smo BILI dio Europe sve dok izmedju ostalih u Jugoslaviju nisu pokrili plavi sljemovi ali to je vec prica koja ce doci kad vas ni nas vise ne bude.