Ustavno-pravna komisija PS BiH
0
Podržani Zakoni o ličnoj karti i prebivalištu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OZNACENJE ENTITETA na licnoj karti BI BIO veliki korak SECESIJI genocidne tvorevine.!!!!! Ne pristati PO NIKAKVU CIJENU ko i da pise cirilicom , kome se pise cirilcom nek ide u svoju maticu sm.rdiju! Na svakoj licnoj karti postoji ime i prezime, datum i mjesto rodjenja ko i prebivaliste i sex.!!! Dosta vise srbo barbarskih sil.edzija!
Kako se brzo usaglasiše kad je u pitanju da narodu uzmu pare za nove lične karte. Znaju oni da se ubrzo ukidaju entiteti, pa če onda biti opet nove lične karte. 10km X cca 1milion punoljetnih građana BH = 10 miliona onako u buđet BH
j,e,b,e,m vam m,a,j,k,u balinjsku! nece ovu zemlju unistiti ni c,h,e,t,n,i,c,i a ni u,s,t,a,s,h,e. to ce uraditi prodane balinjske smrde. protiv cirilice nemam problem. imam problem sa stavljanjem entiteta.
Mi bosanska patriota ćemo sada trazila da na naš licna koja nam je podijelio Alija a.r. piše naš ime na arapski....Mi smo oslobodila Vozuca i imamo pravo na to.
Državljanstvo Republike Srpske, neprocjenjivo.