Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu ponizi baliju dubravka čamparu i na ovom i na onom svijetu i iskušaj njega i njegovu porodicu teškim iskušenjima. Amin.
Ovo je dobro, treba im stati u kraj. Zašto da pojedinci označavaju čitav narod. Bošnjaci su uvijek praktikovali taj umjereni, blagi Islam. Koji su ciljevi Isila, šta Bošnjaci imaju s tim?
@Les Paul Kakav je tu umjereni bosanski islam? Islam je jedan za cijeli svijet.
u bosni olosa na izvoz od ratnih zlocinaca,silovatelja,pljackasa do terorista zivjeli!
10 godina iza brave,vehabijama se mora stati u kraj,doqrčili su svima
A zasto dizati optuznice, zasto ih osudjivati na robiju, zasto trosit sredstva koja placaju porezni obveznici na ove nistarije??? Pa pomozi im radije da stignu do zeljenog cilja kad hoce da ginu, pusti ih nek ginu...
Pa zato sto postoji indicija da ubije nekoga u Siriji, a gradjanin je druge drzave. Ako je ovim slucajem sprecen da ubije nekoga onda sva podrska hapsenju i sprecavanju odlaska na strana ratista. Sto se tice trosenja preski obveznika ima obavezan procenat sredstava koji ide u kaznene ustanove bio neko uhapsen ili ne.
Nek oni ginu, samo sto ce jedna budala povuci sa sobom puno vise ni krivih ni duznih ljudi.