Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako ko je digao ruku na civile na robiju pa da mi je iz oka ispao
Lazes da si to ti napisao...Ne mogu da verujem!Je li ti neko pomagao?:)
Nije problem ko god je civile ubijao teska robija, samo obicno ove srpske optuznice ispadnu izmisljotine, bar vecina. Ali eto kazem, ako je istina, robija neg sta....Ja ga u tom slucaju neb docekivao kad izadje iz zatvora....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je ovim "junacima" komandovao? Ima li kod muslimana komandne odgovornosti ili su ova trojica na svoju ruku palili sela i ubili 90 ljudi? "da su optuženi svjesno i voljno učestvovali u udruženom zločinačkom poduhvatu sa zajedničkim ciljem višestrukog lišenja života civila srpske nacionalnosti". Ispade da su se samo njih trojica udruzili pa malo palili i ubijali.
100% si u pravu...
DJUS, da se radi o srpskom zlocinu, izgledalo bi ovako: komandir voda, podoficir bataljona, oficir brigade, general civilne i policijske vlasti paravojne formacije premijer RS predsjednik RS predsjednik Srbije vojne i policijske vlasti Srbije Srpska akademija nauka i umetnosti Srpska Pravoslavna Crkva Dobrica Cosic Knez Lazar Sveti Sava Svi Srbi u udruzenom zlocinackom poduhvatu.
podignuta optužnica jedna je od najopsežnijih optužnica koje su podignute u Posebnom odjelu za ratne zločine od početka rada Tužiteljstva BiH. ----------------------------------------------- Genocidasi na celu sa traktoristom DoDICKOM su dakle preuzeli i tuzilastvo. Istina, dugo su lomili koplja i tuzilastvo im nije izlazilo iz usta - ali evo uspjeli su. Pored toliko zvjerstava koje su genocidasi uradili, ukljucujuci i vise genocida - par ubistava iz Trnova predstavlja njihovu najobimniju istragu i optuznicu. Ovo je najveca SRAMOTA i jedan od najveci UDARA na ovu zemlju. Ne kazem da se ovom Godinjaku ne treba suditi, itekako ga treba osuditi za ubistvo bebe od 2 godine i ostalih ljudi. Ali po Visegradu i Zvorniku se secu i hodaju, i jos gore, rade u policiji - ljudi koji su to isto radili na drugoj strani. A mi smo samo one glavne pozatvarali. FUJ, majku im genocidasku. Kakve mi poltrone imamo u vlasti, apsolutno su svu vlast u zemlji predali GENOCIDASIMA - pa cak i Tuzilastvo
Za ratne zločine protiv ratnih zarobljenika je suludo da se sudi. To su bili vojnici koji su izabrali da izvrse agresiju na BiH, a kada ih ubiješ braneći BiH, to je kao djelo ratnog zločina. Ma daj. Trebali smo ih sve nahraniti i pustiti ponovo na linije. Da se razumijemo ubistvo civila je sasvim druga priča, i ako je to radjeno zasluzuje drakonsku kaznu. Ali nikada neće ubistvo agresora i ubistvo branitelja biti isto(vojna lica) Pamet u glavu Bošnjaci!
Bosnjaci su Genocidasi! Federacija BiH je genocidna tvorevina!!
Bosnjaci su Genocidasi! Federacija BiH je genocidna tvorevina!!
Bosnjaci su Genocidasi! Federacija BiH je genocidna tvorevina!!
Bosnjaci su Genocidasi! Federacija BiH je genocidna tvorevina!!!
Ovi srbi zapocnu pokolj,pa kad im se uzvrati istom mjerom kmeeeeeeeeeeeche do nebesa - kako se neko usudio dirati nebeski narod.
Pa vidis da je i federacija genocidna tvorevina!!!!
Federacija je nametnuta tvorevina, u njeno ime se nije ubijalo, u ime RS jeste. Naravno da je bilo zlocina sa svih strana, ali zna se i ko je tu prednacio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne treba im se sudit,ubit srbina je sevap.
miraaan srbine
@mehoxy ubiti djete od 2 godine je sevap?????? idi skoci sa nekog solitera samo tako ces usreciti ALLAHA
CCCC koji si ti ceto,pogledaj ti istorije i komentara idiote...Dat cu sve da te pronadjem
vodi djokovic 2:0........
Pa dobit ce jedno 40 Godina . Sto vise poubijas civila to ti je manja kazna a jos ako si srbin ili hrvat ond te brzo oslobode
Bosnjaci su Genocidasi!
Dobro...U redu je oni su genocidasi.Sta ti je,vodi malo normalnu komunikaciju(diskusiju,konverzaciju).Bzv ti je ovo!!!
Bosnjaci su Genocidasi!