Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haram vam bila svaka marka i fening sto ste pokrali dabogda vam za lijekova trebalo
Niksic bi mogao ovo da rijesi u korist cijele drzave,za to se covjek i bori.
bilo bi lijepo kada bi se ova firma pokrenula sa mrtve tacke jer bi to znacilo nova radna mjesta i razvoj energetske mreze. godinama su radnici primali platu a nista se nije radilo
Ocekuje se pozitivan ishod skupstine, kao i da ce Elektroprenos sluziti kao primjer dobre poslovne saradnje dva entiteta.
Postoje ljudi koji rade za dobrobit ove drzave, prije svega mislim na premijera Niksica koji je uradio 10 vise posla u ovo nekoliko godina, nego sto je SDA uradila tokom 18 godina svoje vladavine!
Cim su tu investicije, tu su odmah i radna mjesta. Samo tako nastavite.
Niksic ce dati sve od sebe da profunkcionise ovo preduzece, jer vjerujem ovaj put nece imati opstruktore stare...
Bravo Niksicu treba uciniti sve da se pare koje je SDA godinama drzala mrtve na racunu(da bi sebi uzimali profit ) konacno uloze u drzavu.