Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je i budali jasno da je Crnkić dobio podršku DF-a !!!
vala ne bih podigla lijekove u apotekama sarajevo makar nigdje drugo nemala!!! ljudi koji nisu u struci su neupuceni i ne znaju kako se tu postovane magistre guzovace uvaljuju i hljebe preko familije, rodjaka, stranaka, kreveta i kakvih sve ne veza! pa telecom i elektroprivreda su mala maca za ove huligane, a to niko ne zna ili ne konta. i onda i nije cudno sto te docekuju nadrkane krmace koje samo cekaju da te skinu s qrca, jer su im radna mjesta zacementirana i niko im ne moze nista (naravno cast malobrojnim izuzecima)...
znam, znam :) i svako ko ima imalo doticaja s farmacijom zna to... kud ces dalje da sam maksuz account napravila samo da bih ovo prokomentarisala.
relevant_username<<< OČIGLEDNO NEMAŠ PROBLEMA SA FIANSIJAMA. BAŠ ME BRIGA KO SA KIM SPAVA - NEMAM PROBLEMA SA OSOBLJEM U APOTEKAMA - BAŠ OBRATNO. U APOTEKE IDEM ZATO ŠTO MORAM, A NE DA SE RASPRAVLJAM O GLUPOSTIMA!
Ovakav ili onakav recept to je samo "gnječenje mrava" dok međedi prolaze s pilavom...
tek sad?! pa ovo u MO primjenjuju ima i vise od pola godine... kad dodju u apoteku i pitaju "ima li me na ekranu" xD
ja, i? u MO su ovo uveli istovremeno u svaku apoteku, bilo da je samo apoteka, bilo da je dio firme, odnosno lanca apoteka. jednostavno si jedno jutro mogao doci u bilo koju apoteku u MO, privatnu, drzavnu i podici sto ti je dr propisao.
tuljan prvo pomogo pajdašima da zgrnu lovu od drzave i pdv poreznika u svoje đepove pa tek onda dao sadake nazad drzavi..ovo je slucaj za SIPU, kako to da svi mi koji placamo poreze drzavi ne mozemo da dizemo lijekove koje snosi zavod u drzavnoj a mozemo u privatni apotekama??
vidis kako si neupucen... elektronske recepte u sarajevu ima samo opcina stari grad i te recepte se do sad moglo podici u 3-4 apoteke na podrucju te opcine izmedju ostalog i u jednoj od "apoteka sarajevo". ovim se, pretpostavljam, omogucava umrezavanje svih apoteka iz lanca "apoteka sarajevo" u ovaj sistem sto znaci da se opet njima daje monopol, bas kao sto je bio slucaj sa nemogucnosti podizanja lijekova na recept u privatnim apotekama godinama i godinama poslije rata... e to ti je jarane moj slucaj za SIPU a ne ovo.
relevant_username pa de ti meni reci, jel bolje da firma koja zaposljava preko 400 ljudi, u drzavnom vlasnistvu koja uredno placa doprinose kako radnicima tako i zajednici bude na dobitku ili neki privatni tuljan sto jebe radnike u mozak, dok mu rade na crno. Ja shvacam da si ti emotivno vezana za tuljane koje prozivam al brate mili ne zavrsava svijet nit je poceo sa ratnim profiterima
a zar nije tuljan crnkić najviše zaslužan za ovo? :D:D:D Zlobnici pričaju da s emoralo preći na elektronske recepte jer je papirne zaista sve pojeo kako je i obećao :)