tuljan prvo pomogo pajdašima da zgrnu lovu od drzave i pdv poreznika u svoje đepove pa tek onda dao sadake nazad drzavi..ovo je slucaj za SIPU, kako to da svi mi koji placamo poreze drzavi ne mozemo da dizemo lijekove koje snosi zavod u drzavnoj a mozemo u privatni apotekama??
vidis kako si neupucen... elektronske recepte u sarajevu ima samo opcina stari grad i te recepte se do sad moglo podici u 3-4 apoteke na podrucju te opcine izmedju ostalog i u jednoj od "apoteka sarajevo". ovim se, pretpostavljam, omogucava umrezavanje svih apoteka iz lanca "apoteka sarajevo" u ovaj sistem sto znaci da se opet njima daje monopol, bas kao sto je bio slucaj sa nemogucnosti podizanja lijekova na recept u privatnim apotekama godinama i godinama poslije rata... e to ti je jarane moj slucaj za SIPU a ne ovo.
relevant_username pa de ti meni reci, jel bolje da firma koja zaposljava preko 400 ljudi, u drzavnom vlasnistvu koja uredno placa doprinose kako radnicima tako i zajednici bude na dobitku ili neki privatni tuljan sto jebe radnike u mozak, dok mu rade na crno. Ja shvacam da si ti emotivno vezana za tuljane koje prozivam al brate mili ne zavrsava svijet nit je poceo sa ratnim profiterima
Prikaži sve komentare (20)