Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još jednom da odam proznanje ljudima koji su profesionalmo sve pripremili i da sve prođe u po planu.
Slazem se i nek im je sa srecom da sve prodje bez i najmanjeg problema. Svaka cast, raditi ovaj posao nije ni malo lahko, tacno ne znam kako se iko na to opredjeli.
...gadan poso...a naši klix "stručnjaci" se špradaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Redakcijo, zašto nema vijesti o Dini Merlinu i njegovom koncertu u Beogradu?! Sram i stid da vas bude! Bilo bi fer sa vaše strane da propratite kojim člankom našeg umjetnika i hadžiju.
Nece sve proci po planu jer je to atomska bomba.
ovo jeste sve po propisima nema šta, ali je i pretjerivanje, mislim da se ovdje radi i o pretjerivanju, još ce i zbjegove organizirati ..... pa nije to skladište avio.bombi nego jedna, udalji stanovnike u predvidj.krugu, ogradi mjesto i aktiviraj i svako svojim putem ..
Izgleda da dosta kliksovaca pojma nema koja je to opasnost (vidim po pojedinim komentarima), jer je bomba prondjena u naseljenom podrucju, u blizini centra. Ekipi koja radi na neutralizaciji bombe zelim sretno. Svaka im cast koji posao rade. Sretno.
Trebali su Bihac i Bluku iseliti? To nije sigurno.
Sretno i stanovnicima i debomberima.
I kod njih magla ko kod nas. Samo da sve protekne u najboljem redu i da se sto prije vrate u svoje domove.
smeskic pozdravljam te, sta ima kod tebe, sta se radi :)
Hej Mondicu veliki pozdrav za tebe. Evo radi se, moradoh izaci po onoj zimi i magli da bi dosla na posao, ali dobro sto se moze i to je za ljude. ;-) To ti odmaras? Kako je inace, je li posao imalo popustio ili je i dalje udarnicki? Ima li kakvih novina......? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nedostajes
OJJJ DIGNIDER VAS KANTON U ZRAK
Hoceli se imati gdje vratiti? TA STARUDIJA IZGLEDA JACA OD ATOMSKE.
Sva sreca pa je iz Drugog svjetskog rata,nedaj boze da je iz ovog zadnjeg,pripreme bi trajale do naredne godine