Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj zahtjeva *** majku. Tačno ovaj plenum ispuca sve mudrolije iz 1.5 zasjedanja, a onda gluposti valja. Pa hajmo vratit Titu onda i zdravo. Tačno ovaj truli kapitalizam nije ni za kog a posebno za nas.
narod kad sve popali ima da se napravi sve sto zamisle, ako treba i titu ce iz groba da dignu ako slozno idu protiv lopova i tajkinske mafije... nema onog koji nece pasti ako bijesna gladna rulja pocne rusiti privatnu imovinu tih oportunista.... demokratija je mac s dvije ostrice... pa ko ostane na nogama, taj nek* prica
KAKO DO NORMALNE BOSNE? Prvo riješiti se budala tipa NJV
Nije vam odgovaralo samoupravljanje, htjeli ste "demokratiju" i Aliju, dobili ste ih. Kurko vam, nema vraćanja na staro. Certifikate ste prodavali za sitnu paru, kupili ih tajkubni, privatizovali vas i šta hoćete, sami skočili, sami pali.
@mtbr narod kad sve popali ima da se napravi sve sto zamisle, ako treba i titu ce iz groba da dignu ako slozno idu protiv lopova i tajkinske mafije... nema onog koji nece pasti ako bijesna gladna rulja pocne rusiti privatnu imovinu tih oportunista.... j/e/b/*/o te Alija, a demokratija je mac s dvije ostrice... pa ko ostane na nogama, taj nek* prica
Hajde ne provaljujte se vise, narod vas provalio i vas nalogodavac Monstrum Radoncic sa ovim samo mrcvari drzavu i odugovlaci sa izborima, prestanite smarati, niste vise u fazonu, fakat ste providni. hebo vas Radoncic
Ova Busuladzic samo se.re i napada. Kad' je vec ostala bez posla sto nije polusala sta raditi nego samo ceka da dobije nesto djaba. I ona je prodala Ditu ko i ostali radnici i jos se hvalila kako je to super.
oni će vaše zahtjeve primiti, zahvalit će vam se na trudu, eventualno ponuditi vas kafom, a kad izađete zacenit će od smijeha.
Ovi se slomise sjedeci na minderu i pametujuci, a nikakve koristi od njih