Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
Osnovna.ba je super stvar, sve je tako pojednostavljeno za razliku od dosadnog teksta u knjigama, a i cijene su prihvatljive.
Djeco, upisujte škole i fakultete, tko god što upiše, taj to i završi, jer sve imate na internetu, faktički vam škola i ne treba, samo slušajte školske pedagoge, a profesore i nastavnike zanemarite.
"Suptilna" klixova reklama :-) .
Što će nam onda škole???? A da, da se djeca sklone s ulice....
Sve pohvale za inicijativu nastavnika i promovisanje neceg novog i korisnog za obrazovni sistem Samo naprijed, imate našu punu podršku!