Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Posjetioci, prema savjetima \"iscjelitelja\" Torabija, u \"Zetri\" kupuju najmanje jednu\" Jok trazit ce da mu se naspe pola flase dostaaa!Ili u loncic malo mi daj! Kakvi idiotizmi vrve u txt-u...
Treba ove sve povjesat sto su prodavali bez racuna Sram ih bilo. Jucer sa-x objavi \"Pet miliona KM više za uposlene u državnoj službi\" dosad 1 komentar i ovih pet milioncica treba iscijediti iz privrede i proizvodnje. uuhhh, ma.mi.cu vam parazitsku, da hoce Selimovic, Radoncic, Sirbegovic, Imamovic Lijanovic premjestiti svoje pogone u okolne zemlje pa nek vam budzetski korisnici pune budzet.
jeli ti to sestru ili mamu mekki ispipao po čkapiju
Nama treba više selimovića jer mi sami neznamo naci posao on je genije ja mu skidam kapu i tako uspjesni ljudi neka zaradjuju ja nemam nista protiv a za ove sto pricaju protiv njeg kao Radoncic i ostali trace vrijeme bezveze.
A što se avaz prodaje bez računa?
MNOGO GLUPI KOMENTARA. VIDI SE DA DJECA NEUKA KOMENTARIŠU ONO O ČEMU POJMA NEMAJU. PRAVO ĆE NAM DOBRO BITI SA IZBJEGAVANJEM POREZA. NEMA TO VEZE SA TORABIJEM ČOVJEK RADI SVOJ POSAO. NE PRODAJE ON VODU. NEGO BANDITSKA FIRMA U BANDITSKOJ DRŽAVI.
Smiješna je ta kazna od 1500. To će gospodin vlasnik izvaditi iz malog džepa u farmericama. A bogami će mu veliki džepovi ostati puni. A možda i pokoji kofer.
Ovu pricu je zakolutao onaj novinar Cardzic iz Avaza ili Alfe.U pravu je za ove racune ali nij to toliko bitno, nije to on zbog drzave uradio nego da se dodvori Utemeljitelju tako sto ce baciti ljagu na Pivaru i Selimovice.Sada ima Cardzic koji poen vise kod Fahra pa ce mu ovaj dati priliku da unisti jos neki projekat Avaza, amnog ih je do sada unistio.
HEBO VAS RACUN !!!
Nebi ni drzava bila lopovska da nije vas lopova koji tajite poreze. Kad hoces promjenu onda pocni od sebe. A pogotovo ako imas nekom drugom nesto reci. Jel ispadas hipokritican.
Ti ko onaj redneck juznjak iz SAD. Neces da placas porez. Pa kako onda da drzava krene naprijed ako se ne postivaju porezi? Znam da ima pokvarenjaka u vlasti ali nije sve tako. Nemoj da vam budu sve to samo izgovori. Svi znate pricati kako vlasti kradu al\' kad je za izaci na izbore onda vas je 40+% lijenih da uticete na bilo kakve izmjene. Ne mogu se ovi problemi rijesiti utajom poreza. Ali kad se trebaju rijesiti na normalan nacin onda vas boli k*rac.
A ko si to ti pa da imaš na osnovu toga što neko drugi krši zakon privilegije da ga i ti kršiš?
Dok Masha nije objavila svoj tekst, svi su shutili. ccc
novcana kazna od 1.500 hahahahah, morat ce objaviti bankrot, hahahaha
@herceg Bosna Glup si\"kolega\",pravo gluuup