Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjeciti ministre, lazes.
Dug Sarajevo gasa se smanjuje ali se povećava količina zraka u plinu.
Ma stavite Vijecnicu pod hipoteku,svakako je vecina stanovnika polupismena,doduse i krezava,ali stomatologija nije renovirana,i malo bi bilo para za prioritet,plateeee!
Živim u centru grada ali izgleda da ću morati da se vratim u 92 god i da u sred dnevnog boravka stavim peć na drva. Sve zbog naših uhljupa.
Gad i lažljivac koji je promjenio 10 stranaka u potrazi za uhljebljenjem. Cijeli mandat je hodao po kantonalnim firmama iz njegovog resora i trazio ustupke.