Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJIGAVI TROJKAŠI SU JOŠ OD POSLJEDNJIH IZBORA SHVATILI I PRIHVATILI JEDNU STVAR: ŠTO SI POPUSTLJIVIJI I SRVILNIJI SH. FASHISTIMA TO SI DRAŽI TZV MZ. U SVOJOJ SERVILNOSTI I SAMOPONIŽAVANJU IŠLI SU SVE DUBLJE I DUBLJE, E DA BI U DODIKOVOM VINSKOM PODRUMU PREKARDAŠILI SVE MJERE DA ČAK NI MARFIJEV ŽELUDAC NIJE MOGAO PROGUTATI TOLIKU ISPORUKU I DILENTATIZAM. SAD SE POKUŠAVAJU VADITI.
NAJJADNIJE JE ZA DRITKA, MUNAFIKA I KUKAVICU IZ SELA KUKAVICE, ŠTO JE SVE ONO ŠTO JE NAPISAO NA A4 PAPIR , ŠTO SU MU DIKTIRALI "D+Č" MORA SADA REVIDIRATI NAKON ŠTO JE OBERŠEF MARFI KAZAO: IZMJENE DA, ALI SAMO KROZ IZMJENE USTAVA. KAKO ĆE SE DRITKO SADA OPRAVDATI NIŽIM ŠEFOVIMA "D+Č", ŠTO SU UZALUD ORGANIZOVALI SIJELO U VINSKOM PODRUMU - A JOŠ MU JU GORE ŠTO NE PROLAZI ČOVIĆEV IZ. ZAKON ZA KOJI JE I SAM GINUO DA SE IMPLEMENTIRAJU.
8 godina traje pravna borba kompanije Bingo o kupovini hotela zenit u Neumu. Škutori su svim silama pokušali spriječiti kupovinu ovog hotela od strane Binga i ako je Bingo imao najbolju ponudu i konačno su dobili presudu. Toliko o promicateljima lažnih evropskih vrijednosti odnosno teškim nacio-fashistima.
O kojoj većini ti pričaš , 👀 ?
Što su se PAJDAŠI dogovorili da preveslaju ove naivce iz Federacije!☝️Nema dogovora sa VUKOVIMA kao ČOVIĆ i DODIK.
Sram vas bilo. Povećanje januarskih penzija pet posto: To znači da bi sa povećanjem od pet posto najniža penzija u februaru iznosila 564 KM a sada je 538 KM. Povećali penzije za 30 KM. Vi niste normalni i pričat ćete o izbornom zakonu 4 naredne godine.
Pa kako nije šega država kad je ovakvim šega-ženama data mogućnost da se nazivaju političarom?!
Zena je inzinjer sto vecina tvojih nikad nece biti
Muka mi koga god vidim iz ove nacisticke stranke
Upravo tako ! Daju neke izjave kao neki dan za seronju Plenkovića kako ne poštuje institucije, pa vratite istom mjerom u vlasti ste !
Mrs!!!
Uffff...ja mislio Majkić Dušanka!
HDZ je prof@š!stička jer kako objasniti segregaciju '' dvije škole pod jednim krovom''. Gdje to još ima, gdje ? Niko vam ne vjeruje i niko ne smije potpisati ono što vi hoćete. Vaš lider je i Sud izy€bo pa nestao materijal o krivičnoj odgovornosti. Samo rovarite a sve ugroženi.
Vecina bi uvijek zguzvala onih kojih je manje pod isti krov al nesto ne ide pa ne ide...da vam hr nije pomogla nebi ni ono pola krova mogli popraviti al je bitno biti za komsica kojega najvise placa bosnjacka bijeda jer vas je vise nego ostalih...samo i dalje komsic,zlatni...
Ko naprvi trojku uzeli su toliko mocne ljude da se dijeca smiju a talo i ostali!?Pisi propalo!?
Tar si ti jos u politici , idi u penziju i ti i ostale stare prdonje
Ovo treba sve odhebat ukinut dvojna državljantva i kud koji mili moji.