Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Kojovicu na inicijativi.
Ovaj je izrekao " sve nas gazi ista čizma"! Apsolutno netačno - mene gazi čizma najmanje penzije, njega čizma teška više od pet hiljada KM. mjesečno, a to je moja dvogodišnja penzija!
Peđa, jel to želiš još ulja na vatru??? Obrati se Dodiku i Čoviću i to pismenim putem. Kada dobiješ odgovor objavi ga! Da te vidimo da se okaneš šupljiranja - hajde malo ozbiljno, ako znaš!
Nek jevama dobar blago meni onaj sto je potpiso Dejton pa mazno lovu i zbriso u Tursku ili onaj "pojela maca penzije" ,podrumas... Oni sirotani su posteni i nisu imali izbora ... Kakvi smo dobro nam je,
Decko ima samo prijedlog i to dobar za mene je to dovoljno. Podrzacu svaki dobar prijedlog koji ide u korist normalizaciji odnosa i stanja u dezavi bez obzira od koga dolazi. Nije me briga od koga je inicijativa ako je korisna.
kojovicu a kad si bio cetnik -to ti je normalno ,a sad si se poceo baviti politikom fuj koji si ti smrad -kojovicu
Kad je bio četnik kretenčino?! Informiši se malo, ne vjeruj svemu što ti neko kaže i čitaj sa činjenicama. Peđa je veći domoljub od pola tvojih drugara siguran sam.
Ovaj Pedja je posten momak.Samo brate,smeta ti to vjecito trazenje pandana,pa ako su Bosnjaci stradali nadji nesto gdje su stradali drugi pa to malo relativizuj,razvodni,izbalansiraj.Odajem pocast zrtvama Jasenovca ali nemojmo vezati stvari,radije cemo obiljeziti dva zlocina svaki posebno.
Radi se o komparaciji (solidarnosti) . Sve su to nevine zrtve (civili).
Jos sto ne mogu ove suplje,svi trube jedno te isto,uvlace se u guzice itd,itd,pa gdje si bio majmune prije deset godina da obiljezavas Jasenovac,o cemu pricas klosaru jedan,uzeli ste lovu davno sad bi opet vi nesto pozivali,pa gdje si ti dosad i sta obiljezavao papak jedan,uvlakac pravi
Veoma je vazno da se obiljezava stradanje nad civilima i procesuiraju odgovorni jer samo tako ce nestati sumnje izmedju gradjana i uperivanja prsta u jedan cijeli narod.Nije u redu da se prozivaju svi Srbi za zlocine koje nisu pocinili a odgovorni neka odgovaraju.Mnogo je mladih koji nisu bili ni rodjeni u to vrijeme.
Svi bi vi preko sporta, u ovom slucaju PLBIH, do nekih poena trazite neku pomoc.. A kad treba pomoci tim klubovima, vas nigdje nema!? Zasto se ne javis ti i tvoje drage kolege kada treba pomoci tim istim klubovima? Kada treba uloziti novce u infrastrukturu, itd?
Pedja, ne seri Bgt. Predlozi ti to Srbima prvo, pa zatim ostalima. Jer ocito oni imaju velike probleme pokazivati solidarnost sa zrtvama i njihovim porodicama.
Pojedinim Srbima ima i onih koji se solidarisu sa zrtvama. Oni koji se ne solidarisu su uglavnom ucesnici u zlodjelima.
Naravno da ima, ali oni su u jako malom broju. Pa cinjenica da SNSD i SDS dan danas pobjedjuju izbore ti sve govori. Dvije stranke koje skupljaju bodove na Cetnickoj ideologiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e da mi ga je malo nafrizirat vako pametnog :)
šta će onda kapiteni nositi?