Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za policiju , tuzioce a naravno sud i sudije . Poslije ovoga nema dileme da li treba pakovat kofere , jos kad vidis da su i onog policajca iz slucaja Memic oslobodili sve jasno kao dan.
jes ti tup, vidis da nemaju dokaze
ja sam spakovao hvala bogu,pobjegao ima vec skoro mjesec.Da ja cekam dole vise nekakvu pravdu,ma mrs u pm.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teško je montirati procese , ne uspijeva svako put.
Hahah samo sda bot moze nasrat ovakav komentar. Uostalom zato se i raspadate.
Namontirali bi oni,ali nije im u interesu.Nadaju se da ce Arijana Memic opet skupiti glasove na racun mrtvog brata kao prosli put kada je preko 10 000 ljudi glasalo iz sazaljenja.
U ovom slučaju sud nije kriv čitajte tekst NISU DALI NIJEDAN DOKAZ DA SU POČINILI DJELO zasto onda optuzivati sud Bombastični naslovi ne donose ništa dobro osim za novinski tiraž da bude veći i da se više čita Zato jedno upozorenje novinarima da ne pišu bombastične naslove jer mogu da svojim (ne)radom ometaju istragu Znači nemojte osuđivat prije nego provjerite sve detalje
Katastrofa, umjeato da ih stisnu da kazu ko je narucio??? Ili su nagradjeni pustanjem za pjevanje i saradnju:))
Ako nemaju dokaza onda se ne mogu ni zatvoriti. Najbolje je da pustimo policiju da radi svoj posao. Možda su ih pustili da vide gdje će na večeru, otkud mi da znamo šta se dešava.
Jos jedan dokaz nesposobnosti policije.Hapsiti nevine ljude je isto krivicna djelo.Optuzitl nevinog covjeka je krivicna djelo.
cisti dokaz da je I tuzilastvo I Sud u rukama mafije koji stite svoje ljude. blago nama sa ovakvom drzavom. jos malo pa ce nas bande likvidirati na sred Carsije dok jedemo cavape.
Sad momci trazite odstetu od drzave za nehumano hapšenje i rusenje ugleda.
Majku mu, kad su osudili Novalica svi hvale tuzilastvo i sud. Danas tim istima ublehasima ne valja ni sud ni tuzilastvo.
Od ranije poznati. I Pusteni. Ocekujes onda opet isto, kakav sud kakva tuzilastva
Jesul im vratili bombe :D
vratili su im zlatnu kasiku
Tužioc - letva
TUŽIOCI i SUDIJE jad i bijeda(a možda to i namjerno rade) !!! Sve ovo treba PREISPITATI !!!
Mala bara puna krokodila sto bi reko onaj - propasirani Cituljas Trlajko :D
HAHAHHAHAHAHAHHAAHHAAHAH a vidi što mu je šiju zavrno ko da je ubio dvaj's' ljudi
Možda stvarno i nisu. Vidiš im faca, tačno poštenje izbija iz njih.
Znači normala bacati bombe po gradu.... kasaba level pro sa najkorumpiranijim sudstvom u Svemiru.