Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo tužno. Čuj osobe koje nose ratnu ikonografiju. Pa ljudi moji, to su četnici, već se javno deklarisali, a ovaj novinar ublažava. Fuj
zbogom bilo kakvom dostojanstvu i dobrom ukusu.
prekinuti manipulacije bilo cijim i bilo kakvim zrtvama, to vise ne lici na komemoracije ni sjcanja, vec ciste manipulacije u politicke i medijske svrhe.
Pun vas je...
Oni to obecavaju 18 godina, ali vi glupaci samo se palite na njihove izjave. Licno mislim da oni cuvaju te iste zlocince od ociju javnosti da nebi progovorili.
\"Osigurat ćemo da pravdi budu privedeni počinioci genocida\" Mislis na Clintona, Aliju i ostali Bosnjacki politicki establisment. Nesto u zadnje vreme ucestalo se pojavljuju prenosi Hakije Meholjica, Ibrana Mustafica itd... i sve nesto okrivljuju Holandjane, Francuze, Amere, Bosnjake itd. I sve vise postaje jasna slika da su Srbi bili u pravu sto su zauzeli Srebrenicu.......bice tu jos svasta, mi u RS-u samo iscekavamo klupko da se odresi. Pravda je spora ali dostizna. Sa jedne strane Bosnjaci se medusobno obracunavaja, a u Hagu Raso sa laznim svedocima, i montiranim izjavam tuzilastva. Sve u svemu : Nemoze te vi protiv Nebeskog Naroda!!
Sta ocekujete da ce USA uraditi. Ta zemlja je nastala na jedinom do kraja provedenom genocidu, kompletnoh fizickom i kulturnom unistenju domorodaca indijanskih plemena. USA je ponasanjem definisala GENOCID. Kojoj crkvi ste vi nasli da se molite :(.
Ne slazem se u vezi Tadica,
gospodine amasadore, zasto niko do sada nije dao ultimatum srbiji za hapsenje i isporucenje ratnih zlocinaca ratka mladica i gorana hadzica? zasto dozvoljavate da tuzilastvo bih-e oslobadja srpske ratne zlocince ko sto su uradili prije desetak dana kad su oslobodili srpkog ratnog zlocinca koji je ucistvovao u masakru nad bosnjackiml civilima, bio osudjen na 40 godina i oslobodjen, pa dje to postoiji, ko je dopustio da srbi ubice drze tuzilastvo i policiju, sipu i sve drzavne istitucije bosne i hercegovine? znate dobro da se po genocidnom entitetu stotine hiljada srpskih ubica i siledzija slobodno seta i da ih ni sipa ni mup ne hapsi i tuzilasvo bih-e tuzi? sve vise ima dokaza da se stranci ovdje dobro ismijavaju i igraju srpkim jucerasnjim zrtvama, srbi su sigurno divljaci, siledzije i ubice i ocito je da to nikome ne smijeta vidjeti ih pored sebe????
http://www.24sata.info/sport/kosarka/32949-VIDEO-Partizan-Dusan-Kecman-opet-pogodio-nevjerovatnu-tricu.html
majke srebrenice trebaju javno izjavit da je boris tadic licni cuvar rantih zlocinaca ratka mladica i gorana hadzica persona non grata ( nepozeljan) da prisustvije u komemoraciji 11-og jula ove godine!!! majke srebrenice sjetite se svojih najmilijih a onda vidite sliku tadica kako pije kafu sa ratkom mladicem!!! takodje tuzit srbiju za ubistvo pukovnika avdu palica kojeg je ubio licno ratko mladic i hakiju turajlica, atentat koji je srpski specijalac ubica poslat od cosica ucinio pod zastitom francuskih vojnika koji su bili garantovali sigurnost hakije turajlica, francusku bi takodje trebalo tuzit za to ubistvo!!! treba tuzit pod hitno i un-e koje su dale na tanjiru klanja bosnjacku djecu i iznemogle starce,mlade i zene u srebrenici! gospodinu englishu hvala na podrsci!
I onda sta uradite - dozvoljavati djubradi iz manjeg dijela Bosne i Hercegovine da ponizavaju nasu tragediju tako sto javno negiraju da se genocid desio, a ove koje navodno uhvatite i kaznite osudite onoliko koliko bih ja da sam neko i nesto osudila kradljivce lizala iz prodavnica. Zato i kazem - postoji Bog, Jedan i Jedini iskreni Sudija koji ce nam svima suditi, pa i onim koji su ovo zlo nanijeli svaku suzu nevinih zrtava i njihovih bliznjih skupo naplatiti