Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD ČE SE NAPOKON PODIČI OPTUŽNICA PROTIV NAJVEĆEG KRIMINALCA U BIH , RADONČIĆA I LAGUMĐIJE I TAKO DA SUD I TUŽILAŠTVO DOKAŽU SVOJU NEOVISNOST.
a da li postoji ovlasteni promet drogama????
samo nek se vlahadija drogira, osim bele kuge sad ih ub.ija i beli prah, celo selo šmrče belo jooooooj
Ja kad postanem predsjednik ove zemlje,uvodim strogu diktaturu,biti ce to tezak put i morati ce se likvidirati preko 10 000 politicara,da bi ova zemlja profukcionisala. Legalizirati cu odmah sve vrste droga i prostituciju.Od toga cemo zivjeti bolje od svice. Ja cu jesti zlatnim kasikama,a vi srebrnim narode moj napaceni Bicu kao gadafi,dacu vam i struju dzaba,gorivo ce biti 1 marka litar,a auto plin ce biti 0,5 km. Ja mislim da je ovo posteno od mene Ajd u zdravlje Vas buduci predsjednik :)