Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha žiku advokata pravi pokemon
Malo se zna o genocidno zločinačkom Doboju. Logori, mučenja i ubijanja u dobojskim logorima su bili čisto životinjski. Bilo je u tim logorima i puno katolika kao i katoličkih svećenika. Nevjerovatna zvjerstva.
Nebeski Narod ! to treba protjerati preko Drine i u Tursku neka opet ciste stale i konjusnice Turcima koji su ih doveli u BIH
volio bi da nas 1000000 protjeras iz lijepe nam Srpske ? sto bi rekao Sojic, nece da moze. probaste isto jos 1992 pa vam nesto nije poslom za rukom pa se sad jadni skupili na 23% I jos se kao necim dicite ....
Porodici saucesce i drago mi je da je pravda zadovoljena. A za klix, pitanje: Ko je Sefket Hafizovic koji se pojavljuje na slici, a ne spominje se u tekstu?
I svaki dan se pitam , poslije ovakvih clanaka, sta je to toliko pogano u srbima . Nekontam kako toliko mogu biti krvolocni ?
Srpska posla