Hit na internetu
256

Očarani Mbappe nije mogao skinuti pogled s djevojke sa zastavom, preko noći je postala popularna

H. H.
Kylian Mbappe i Lea (Foto: Twitter)
Kylian Mbappe i Lea (Foto: Twitter)
Snimak francuskog reprezentativca Kylian Mbappea dok upadljivo gleda jednu djevojku postao je hit na društvenim mrežama. Riječ je o videu koji je nastao tokom njegove nedavne posjete filmskom festivalu u Cannesu, a sada je otkriven i identitet djevojke.

Mbappe je razgovarao sa Dembeleom i drugim prijateljima koji su mu se pridružili u raskošnom restoranu La Guerite kada je ugledao djevojku koja maše zastavom Francsuke.

Sjajni napadač ostao je bez teksta, a snimak koji se pojavio postao je viralan. Sada je otkriveno da se djevojka sa snmika zove Lea, a riječ je o francuskoj influenserici i modelu.

Prije nego što su je označili u objavi, na Instagramu je imala nešto više od 10.000 pratitelja. U samo nekoliko sati broj se povećao i sada ima preko 100.000 pratitelja.

Inače, Mbappe je u ponedjeljak organizovao i oproštajnu zabavu povodom odlaska iz PSG-a. Većina igrača PSG-a su prisustvovala, a prvi su stigli Danilo Pereira i Nuno Mendes nakon čega su stigli drugi igrači poput Bradleyja Barcole, Ousmana Dembelea, Goncala Ramosa, Achrafa Hakmija i Milana Škriniara. Nakon dolaska gostiju, Mbappe je uzeo mikrofon i održao oproštajni govor.

Mbappe će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Real Madridu nakon čega će se fokusirati na nastup na Euru u Njemačkoj.