Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabija vec zakazala gostovanje na tv HAYAT - u i napisala pianja voditeljki koja joj smije postavljati u vezi ovog slucaja.Zaprijetila joj odkazom ako joj slucajno postavi nesto mimo dogovorenog.
SEBIJA NA APRATIMA ISTO KAO I ONAJ NJEN DUPELIZAC JUNUZOVIC , NE VIDI JOJ SE IZ CMARA
@Labudovic jeli to ona kuja sto je skupljala diplome po Zagrebu kod Kurjaka 1994/1995 dok su najbolji sinovi BiH ginuli borece se protiv okupatora
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da je ters i da ima najgori oblik narcisodnog poremeća stoji,al da je stručnjak i čovjek za pomoći i rješiti problem i to itekako stoji,bez obzira ako treba kršiti nekakve procedure. I sam sam imao komplikavan operativni zahvat koji mi je završio za 20 dana,a prvi put ga vidio još me naruži kad sam ja onako spomenuo neki oblik poklona za njegov rad.Par puta svjedok bio kad je djecu primao na odjel i zakazivao operacije bez obzira koji su kanton imaju li uputnice itd ,ne j...on to.
NE POSTOJI SAVRSENA OSOBA NA SVIJETU SVAKO IMA MANA NJEGOVA JE TERSLUK ALI ZATO JE STRUCNJAK KAKVIH MALO IMA NA PROSTORIMA EX YUGE TO SE I TRAZI , TERSLUK SE MOZE PRETRPITI KAD JE U PITANJU ZDRAVLJE
Sta reci za kemala hvala mu u ime hiljada pacijenata naročito djece kojima je pomogao. Mogao je raditi gdje je poželio ali eto on ima svoje i to ne bi trebalo dirati. Neka ga bog pozivi i da mu lijepog zdravlja i mirne ruke
Svaka čast prof. Dizdarević, niko nema muda ko Dizdarević da rospiji istinu skreše u lice.
Mene samo interesuje kako ova dzukela da zavrsi spor na sudu za neka 4 mjeseca a moj sudski spor traje godinama. Dragi nas korumpirani sud. Sve povješati. Najvece zlo je sudstvo uz demonkratiju kojom nam svijet maže oči. Kad mi neko kaze da ide da studira pravo odmah mi postane odbojan i mrzak jer znam na sta cilja.
Ide opet lagano pljackanje
Sa suštine skrećemo pažnju na Sebiju i Kemala. Suština je da na Neurohirurgiji sada imamo čitavu ekipu ''mladih'' neurohirurga koji obečavaju ali kojima nedostaje '' vrh'' od znanja i autoriteta i nedostaje sredstva da bi se mogli usavršavati i učiti na najjačim klinikama za neurohirurgiju u Europi. Naravno ovo može vrijediti i za druge medicinsk discipline.
SVE ŠTO GOD NEKO SADI, SADI SEBI.
SEBIJA ISTA ELENA CAUSESKU DA JOJ NIJE SVEKRA I NJENOG SLINE NE BI NI FAX ZAVRSILA
debil Dizdarevic
kako dalida brzo na poso dodje odma ga vrati na posao
malo nešto komentara,mora da botovi neđe drugo kolo vode..
Jadna Sebija...
Ja neznam stvarno šta je prava istina i zato bih volio gledati TV duel između tužitelja i tuženog pa bi možds onda mogao biti pravićan prema ovom dogadaju.Mislim da tu najviše ima nekog inata , ali šteta je za pacijente najveća.
Ovo je budalaština najveća užas ludog čovjeka vraćaju da radi
Da parafraziramo" "Ko bi gore sad je dole i klixadzijski termin bi bio "Braco i Seka na Haparatima". Sad ce "oni" ici kod reisa da razgovaraju, a reis ce im reci u reisovskom stilu da popricaju sa Zeljkom Komsicem, jer on se sad pita.
Jebe se nas i za njega i za nju. Dosadni ste. Ako hoće raditi svoj posao neka radi. Ima i drugih doktora. A i ona, ko da je svezala za nebesa. Nigdje veze. Samo se glupi Bosanci mogu ložiti na ove priče. Radi jarane za šta si plaćen i šta si učio, ili razguli.
SEBIJA NA APRATIMA ISTO KAO I ONAJ NJEN DUPELIZAC JUNUZOVIC , NE VIDI JOJ SE IZ CMARA