Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BETMENE POSJETI RADNIKE NUB-A, PITAJ IH IMAJU LI STA JESTI. MANI SE TOG SLIKANJA I POMOZI NARODU I KULTURNIM INSTITUCIJAMA.
Vjecnicu otvaraju, Zemaljski muzej zatvaraju... Pose.rem se ja na ovo otvaranje
wxXHXw , [url=http://gfbsjauijvgq.com/]gfbsjauijvgq[/url], [link=http://tibpxtcrhwfb.com/]tibpxtcrhwfb[/link], http://zqqdskvciuvx.com/
2AgDSq rckfcfasaotw
MUSoZP , [url=http://ziyhbpfloqdi.com/]ziyhbpfloqdi[/url], [link=http://sdqxolerlmxg.com/]sdqxolerlmxg[/link], http://trbcwehyqtgi.com/
TepuTL poktpxgnicmf
Trent and I tend to use the word butt to describe evyiethrng It\'s also our term of endearment You look like butt That smells like butt Kiss my butt Hey, butt-munch You\'re a butt! ETC This is all supposd to be a secret, by the way. :)
samo se ti tjesi serve. a sto ti smeta dzamija? pa to su prekrasne gradjevine koje uljepsavaju nase gradove i sela. koliko ih vi ono unistite u proslom ratu, 500 il 600 il mozda 1000. a sad ih sve vise i vise. kao i bosnja. kao i bosne. pomiri se s time serve.
jeste, jeste, sve vise sirotinje i kriminalaca, a da ne govorim o narkomanima zbijenim na 12% na kojim se sagradili dzamiju do dzamije, a nigdje fabrike/tvornice na vidiku sadakistanci i dupeuvlakaci bili i ostali, necet vi nikud vec ste otisli u pm samo ste toliko glupi da ne vidite sta vam se pred nosom desava samo zid oko vas staviti kad ste vec eu palestinci i dovoljno je urusavate se sami u sebe, a bice i gore
servi gledajte ljepote. bosna sve jaca i jaca, a bosnja sve vise i vise
gdje su ti \"prijatelji\" bili kada je Vjecnica unistena? I da,puno se prica ovih dana o Vjecnici,a ja i dalje \"ne znam\" ko je tu Vjecnicu srusio i zasto,toliki govori a niko to da spomene,valjda sama se srusila,kao i Stari Most u Mostaru. Danas je zabranjeno izgovoriti rijeci koje pocinju sa Č ili U,odmah si nacionalista,fun.damentalista i sl.
Vidi Nermine heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@ Sarajevo komentar postiran u 21 : 25 vidim u tvojem komentaru da si napsao-a Hrvati, Muslimani i srbi ?! Pametnom dovoljno, kad NEGIRAS jedan narod a TO - JE \"BOSNJACKI\" daje odgovor ko si i sta si ! Sarajevo su POKUSALI sravnjalti sa zemljom ko i njene gradjane svih vjera srbi primati i divljaci krvoloci i siledzije ! Cio svijet ZAUVIJEK ZNA ko su i sta su srbi i srbija BARBARI ! Svaka diskusija je suvisna i neproduktivna sa OSOBOM koja negira Bosnjaka ko najstarijeg i jedino autohtonog starosjedioca Sarajeva i Bosne genocidasu sm-rdo_ srbine u-bico !
Ova svjetlost ce biti jedna od atrakcija za nocno uzivanje u ljepoti vijecnice ! Jako dobro uskladjena svjetlost sa bojama facade vijecnice ! DIVNO ! Uzivaj te PRAVE Sarajlije , nek genocidasi sm-rdi - srbi pucaju od muke !
VOLIM TE SARAJEVO ! Divne fotografije JEDNOG OD SIMBOLA GRADA SARAJEVA ! P U K N I T E SERVI SELJOBERI - DIVLJACKI PRIMATI SRPSKI MONSTRUMI HITLEROVCI I BARBARI Niste uspjeli i NECE TE NIKAD USPJETI UNISTITI SARAJEVO I RBIH- u ! Auuuuuuuuuuuuuuu STO JE ADMIN RASPALIO MINUSE MENI, ko da granatira Seher Sarajevo prije 20 godina !
Lijepa je ova vijest ali njen pozitivan učinak umanjuje činjenica da se danas zatvara Zemaljski muzej pa se pitam.... čemu sve to?
Ovo mi sad lici na koplerajnicu sa Pariskog Pigala. Hajte hamse -zaradjujte markice !