Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK JE RAHMET DUSI NASIM HEROJIMA, ZIVITE VJECNO U NASIM SRCIMA ! SARAJEVA I BOSNE CE BITI SVE OSTALO CE PROCI !
Po tebi ispade da je ,,Bosna Sarajevo"!!! A sta je sa Hercegovinom???
Po meni ispada da si ti glupi genocidas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ponavljam, nikoga nismo dirali i ni na koga nismo krenuli. Nas su napali i mi smo se branili"
PA STO LAZES??? Napada li ste vi u citavoj ,,centralnoj Bosni"!!!Rodjen sam u Zenici i meni ne lazi... Nije bitno sada,rat je bio i prosao ali ti i dan danas lazes.A tako ces i da lazes svoje narastaje i kraj zivota ces da docekas u lazi!!!
BITNO JE SVE JE BITNO ! PRVI VI SVOJIM LAZIMA BJEZITE OD ISTINE,AL VAS UVIJEK STIGEN NA KRAJU ! ZAR JE ZLOCIN BRANIT SE, JEL GENOCIDASU ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Selam alejkum Bošnjaciiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DJECA SEHIDA DANAS NEMAJU NIKAKVA PRAVA ETO ŠTA SDA MISLI O BORCIMA
Rahmet i slava dusama branitelja Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine. Zlo nikada nece pobjediti dobro. Zemlju smo hvala Allahu odbranili, sada je treba ekonomski snaziti. Ako smo uspjeli sacuvati zemlju od agresora znati cemo i da je stavimo na noge!
Jesu branili su i neka ih dragi Bog za to nagradi. Vi se slikajte, kupujte limuzine, hotele, banke, oni su to svojom krvlju platili....sram neka vas bude kome vi cvijece polazete.
Momci koji su srcem branili Sarajevo, danas su teški srčani bolesnici, bez penzije, bez posla, bez zdravstvene zaštite, bez vjere u budućnost ... oni vam nikada neće halaliti.
Možda si učestvovala u ratnim dejstvima ali protiv građana toga grada.
Znas ti Bakire koliko je love dao babo Alija da ima ovo sto ima,a ti Zeljko si potrosen samo te na grobljima i mezarjima moze covjek vidjeti,daleko si dobacio,valjda zato sto ni ti sam ne vjerujes u to sto pricas,cuj mi nikoga nismo napali,pa dobro znas da se patriotska liga pocela naoruzavati jos 1990 godine,protiv koga i za sta se naoruzavala ova paravojska,miroljubivih komsija...cuj nikoga nismo napali.....e svasta...
Od lava na riječima postade pudlica za vodanje.
sta ima podrumasi i prvoborci bili sta u skolonistu skupljali prasinu i hvatali paucinu i sad kazete da odate pocast borci su bili koji su poginuli
meni ovaj bakir isto radovan karadzic dodze
treba da se podijelimo cist racun duga ljubav pa neka ratuju sami sa sobom samo da nebude rata al cini mi se bice opet
pasos je spreman,cim bude sumnjivo lola ode,ko je lud nek ratuje
I Bakir je ucestovovao u ratu, gledao je kroz prozor iz Predsjednistva sta se vani desava.
nije istina, bio je u trezoru haha
Jedino što je veće od ove pobjede, jesu srca onih koji su učestvovali u njoj.
Bakire, Sta si dao tim momcima i njihovom djeci, da li te je imalo stid kad vidis da nemaju za hljeba, uhljupe jedan !!!!
Kad se vrijedjamo medjede nek se vrijedjamo jel tako...ti ces meni pricati sta znam sta ne znam. Dovoljno znam i dovoljno sam vidio. Tebi ako je drag ovaj ma slici vidi ga kuci. Ja sam privatno osjetio sta znaci biti izmapulisan i prevaren od strane ovih uhljupa i sad mi se on nasao pricati o ratu. Ne vuci me za jezik!!!!
Gradicemo uspomene, ja cu biti vojnik tvoj !
Ne vjeruj Turčinu iz pašaluka ni kada ti darove nosi !!
@dzabalame, Morel ti biti ako ne da ti i ja pustim jednog goluba?