Zdravko Krsmanović
0
"NSP zagovara ideju jake države"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte molim vas zar iko ovom čovjeku može dati glas ?
sumadinac u sumu tamo ti je i mjesto
Tako je Zdravko, tvoje ideje će sigurno pobijediti u BiH samo je pitanje koliko ćemo još vremena izgubiti, dok građani i narodi u BiH shvate da je to jedini ispravni put. Vladajuća mafija je jaka, imaju medije i na svakom koraku su njihovi plakati, tako da uspješno još uvijek manipuliraju ljudima uz nažalost i pomoć vjerskih zajednica. Dok se oni rasipaju parama, većina ljudi jedva preživljava. Eto gdje su naše pare, u rukama mafije. RAT MAFIJI. ILI MI ILI ONI
@BERBIR PUSTI SEMSU PA DA IZGINEMO...
svakako krsmanovic ima jako puno podrzke ma sta govorio nova je struja zelimo promjene pa ko nam pase .puno vise pominje bih od dodika i njemu slicni koji i kad je pomenu kazu rs i bih pa rtrs na svojoj stranici nema mjesta za komentare nedaju da ih narod upozorava na sve greske koje prave a mislim da bi bili pretrpani prigovorima sportske vijesti prvo iz srbije pa ako ima vremena pomene se i bih pogotovo reprezentacija
U Albanskom gradu Fijeri pocela je,u skolama,nastava na srpskom.U 3 sela u okolini ovog grada zivi 500 srpskih porodica islamske i hriscanske vere.Zanimljivo?
Da li iza ovih riječi stoji njegova draga desna ruka Bojana, koja samo što nije i njegovu suprugu zvanično zamijenila...
Lijepe su to ideje, ali ko garantuje da se u nekom od naroda nece ponovo pojaviti ekstremisti koji ce ponovo zapoceti sukobe, gdje su djeca bjesna svaka kuca je tijesna. Jugoslavija je bila multietnička, svi su narodi živjeli u jednoj državi, pa je Tudjman razbio, a i gospodin Alija zarad nekih navodnih prava, šta ste na kraju dobili, e pa dobili ste ništa. Srbima su bile dovoljne, dve krvave Juge, bolje je i odvojeno saradjvati nego se tući u jednoj državi. A vidimo u federaciji kako bi funkcionisala BiH, što Hrvati traže svoj entitet kad vam je tako dobro, znači da se dešava upravo ono što govorim. Greške se skupo plaćaju.
covjek je rekao: \"sa nasim susjedima Srbijom i Hrvatskom\" znaci mislio je na Drzavu BiH. Da je drugacije, rekao bi i FBiH. Kakva god da je i kakva god da mu je biografija, ziv covjek grijesi i mijenja se vremenom. Sto je stariji, svako je mudriji. Jednog dana ce ovo biti vecina.
da sam kojim slucajem stanovnik tkz RS-a NSP bi definitivno bio moj izbor. Krsmanovicu i Nasoj Stranci svaka cast, kada u ovakvim uslovima mogu djelovati skupa. Nasoj Stranci dajem glas ali cisto kao znak podrske, iz tog razloga zato sto od njih mozemo ocekivati dobre potezetek za par godina kada dovoljno ojacaju da se suprostave vladajucim bandama.
Sta vam je ba, pa ne misli on kad kaze DRŽAVA na Bosnu i Hercegovinu, nego na genocidnu smrdsku republiku... opametite se Bošnjaci!!!
dobar čovjek :) respekt nije dzaba sa Našom strankom, in! :)