Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro Sjeverna Korejo.
Dobro je pa je nisu streljali protivavionskim topom..
sprčio bi je u po sprače.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad cujem "nezavisni mediji" hoce mi nesto biti...
Dajte da saslusamo Zaklan iako je ne moze Neretva oprati. Nemojte da napadamo na njenu menadzersku nesposobnost, ona je tu da primi platu i da ko velKa prisiva etikete i procjenjuje druge. Pa kakva lupetanja, nebulozne i suplje izjave je do sad dala, dajte nam daje uzivo cujemo kako se provaljuje i koliko je suplja. Nemojte da je napadamo, pa ona je samo sefica, ti je da zaradi platu, blati i otpusta po nalogu. A mi je placamo. Od sad necemo ni znati za azile, ni za milione, bice nam lakse.
Najbolje bi bilo da gdja Jurisic dovede hadzipremijera, Zaklan mos's mislit "menaDJericu i dobro ih ispita. Gdji Jurisic nece moci zasivati etikete, kao mladim, neiskusnim i podredjenim Sanitama.
Evo citam "dokaze" i izjave ove Zaklan. Pa ovo je sve sto nije uredu sa ovom zemljom. E ovo ti je primjer kad covjek preuzme ulogu za koju nit je obrazovan, niti dorastao al samo zato sto joj je zapalo da sjedi gdje sjedi, ima pravo da nesto kaze. Kako se procjenjuje sposobnost menadzera? Pa barem danas je to lako.
A ko li procjenjuje menadzerske sposobnosti doticne Zaklan? Hadzipremijer? Ovako se ponasaju zmije, a ne menadzeri. Al kod nas je to mjesto na koje kad sjednes, samo ti si u pravu, sta tebe ima ko procjenjivati. Pa ne viris dzaba nekom iz guzi*e da te postavi da menadzeras i da se poslije tebe preispituje...
Zaklan, moja Zaklan. Da ti znas sto ne znas, sakrila bi se u najmanju rupu. Oni koji su te postavili ce te i dalje gurati, i za to se ne sekiraj. Onim koji nesto znaju, imaju obrazovanja i iskustva - ne trudi se, i ne toni dalje bacajuci blato na bivseg podredjenog. Ti si stranacka boSnjacka i nesposobna menazderica. Za narusene medjuljudske odnose je iskljucivo odgovran menazder, i niko vise! Menadzer je taj koji ima moc, al u tvom slucaju nema znanje da medjulujudske odnose dovede u red.
E moja Zaklan, nije menazder sjesti i biti vazna. Neodrasla si ti toj ulozi. Da si ti procitala dvije knjige o menadzmentu ili isla na
Sve sto vise Zaklan i njeni poslusnici izlaze sa izjavama da Sanita nije za timski rad, to sve vise govore o vlastitim nesposobnostima. Samo u BiH nesposobni menadzer ne dobije otkaz zbog malicioznosti i odsustva menadzerskih vjestina. Strucnjaci su napisali mnoge studije i analize o menazderima koji umjesto da upravljaju, motivisu itd., zapravo za sve krive zaposlenike. To su oni sto virenjem iz tudje guzice postanu sefovi, a sve sposobne zaposlenike iza ledja izmijavaju i opstruiraju.
Jedino gore od rata sto se desilo u ovom Sarajevu jest Konakovic
Hahahaaa, a sposobne ne otpuštate, pa pogledajte kvalitetna programa, ja vam opravdanja. Recite iskreno nedate da novinari grizu ruku koja vas hrani i tačka, i razumjeli bi vas svi
Sanita nemas stelu i tako je to. Uletjet ce neka uhljebica i to je to
Dino Konakoviću je.... ti i majku i oca mrtvog!!! Da Bog da se raspado sa djetetom svojim!!!
Umjesto da se svi psi eutanaziraju i rjesite nam problem vi nam tu jos prikazujete neke nebulozna azile za pse. Vise se da za jednog psa nego za socijalno ugrozenog covjeka. Srama vas bilo vise.
jebala vas pascad. Bitnija su ona od djece. Da su tvoje djete kucko napala i izujedala ne bi tako razmisljala. Neka ih eutanaziraju koji ce nam klinac
Najbolje je da otkaze da sav menadžment FTV, sam sebi. Tv za uhljebljenje SDA poslušnika. Čast nekim ( mali broj) novinarima. No i njih će brzo, odmah iza Nove Godine!
Ova sigurno nije napravila prilog zbog ljubavi prema psima nego je na njezin račun stila lova od Dog Trusta, isto kao što stiže onoj Rudan sa TVSA.