Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješan je koliko je i glup.
Svi Srbi su Migranti u BiH, doveli ih kao kmetove Pase, Age, Veziri, ali sada su i napolaturci, znamo ono pravo prve bracne noci. Pogledajmo ih, svi garavi isti babuke Turci.
Moze se on zajebavati koliko hoce a i podjebavati sve nas jer se za jedan mandat nakrade za tri zivota , jos sada im dobro dodze NATO i ANP kao SPC tako da se paznja odvraca sa lopovluka i korpucije , ali nazalost obicni covjek sve teze zivi i sve je manje stanovnika i u RS kao i u Federaciji ali glupi narod opet to sve prihvata samo daj JAVNOG i JEFTINOG NACIONALIZMA , ANP , SPC , Milo itd a
Moguce! Alj iz Ukrajine mozda.
Nesho sine, sedi i dudlaj
ono kad ti plata od 6 000 km legne pa neznas sta govoris,malo covjeka ponjelo,vjerovatno je i regres dobio i sta ce sirota dusa razumite ga,malo rakija malo sljiva i eto belaja sa jezikom.
Nabijem i tebe i zapad koji govori iz tebe.
pazi nesica sto je lud
I glup i ruzan
Koji je ovo cetalj
znas li ti da kandidat Mora biti državljanin RBiH
@sakeekas Bez R musnjo.
... šta reći ...?? https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/128315/vaskovic_otkriva_nevidjenu_bruku_dosje_nesic_od_robijanja_u_srbiji_dogurao_do_poslanika_dns_a_u_parlamenu_bih_direktora_puteva_rs_a_i_sutera_gomile_novchanica.html
ti si lud
ne baljezgaj, nauci kucni odgoj
mozda je mislio na fahra
Jel misli na Kepeca sa Prokletija?
karta rs i brcko u njoj.a svi sute a da napravimo kartu srebrenica daje u fbih.il smetalo kome