Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman nek ga Karic tuzi za klevetu
Čudo. Lider Srba a laže. Nisam ni ovo nikad vidio.
Pothitno ga pozvati na odgovornost, Da li je znao ili nije da je ovo lažna vijest? Ako je znao , a podijelio je, KAKAV JE TO MINISTAR SIGURNOSTI? A ako nije znao, Opet KAKAV JE TO MINISTAR SIGURNOSTI ???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedan od GLUPLJI
Hoće li ga tužiti za klevetu, plus obmanjivanje?
Kod ministra sigurnosti sve je nesigurno. Najblaze receno treba ga zvati ministar nesigurnosti, nije u stanju provjeriti vjerodostojnost fotografije, ali vrlo vjerovatno moguce da je i znao da je fotka lazna pa se namjerno pravi blesav.
Odmah ga tuziti za klevetu, svi dokazi postoje!
Najbolji ministar...
Sa ba kaes ,dje ba zaplo a to s ti neenadee iz stocnog rajsve
I tako Nesic jos jednom pokaza svoj intelekt u punom sjaju :-)
BIJELI SE BIJELI, BIJELI MOJ BISERU!
Nešiču,Nešiču.....sramte bilo što lažeš....🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦......Živjela Bosna i Hercegovina......
Hahahaha,kakav panj...
Na odvikavanje ,šmrrrc
Srpski kartel pada a oni se ne mogu nikako pomirit sa tim....sad sami sebe ukopavaju a muka im sto ih ostali mi samo pratimo kako prave greske u koracima i pokazuju kakvo su smece....smrad balkana
Poltron.
Kokain los i nikakav
Konaković 29.04.2023.: Nešić je najbolji kadar od ministara.
VIDIO OD DODIKA. RIBA SMRDI OD GLAVE.