Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cujem da vam dabic rasa hitno treba donacije urina. evo ja bih volontirao, moze se meni direktno pristekati na cesmu
Sisaj ga, magarcino!
Samo bih htio da iskoristim ovu priliku i pozdravim pravog bosnjackog plemica periguza i da mu onako kmetovski pozelim da se nosi u tri p. m.!
kakava nezavisnost rs kakvi bakraci hahahah, ako bude pameti kod serva rs ce nestati u miru i oni ce prezivjeti a ako ne nestace u plamenu i pepelu. kakav narod je bo te taj narod ko njih sta pita. kad je i gdje je bilo to da kmetovi uzmu drzavu od plemstva? nema toga.
Gledaj nase bake Nikoline jes se nesto rastuzila.
pa u tom i jest fazon sto vi niste drustvo u bih . vi ste gamad gurbetska
jaro ajmo mi zapjevat jednu zajedno Ko nevoli dabic rasu popusio karu nasu Ko nevoli dabic rasu popusio karu nasu ojhaaaaa
neobra se bostan dok sve sljive ne popadase!!!
Ko ce ti cuvati tu granicu govedaru jedan vlaski, nemate vise JNA da se kurcite? Ko ce te priznati balonjo? Ko ce ti cuvati koridor vlasino? Samo se vi radujte, nelbsi magarce ....:)
Zivjela islamska Bosna! Smrt nevjernicima! BIH4EVER! TALIBAN4EVER! AL-QAIDA4EVER!
moc je u narodu... niko nas ne moze natjerati na bilo sta... a vi po tu ru ce mozete i dalje da zivite u iluzijama vrijeme je na nasoj strani...kakvo ce slavlje da bude sirom Republike Srspke kad proglasimo nezavisnost, pa nemate pojma a vi mozete i dalje da kukate, kao sto ste navikli EU truc truc, bla bla, Rusija truc truc, bla bla, Amerika truc truc, bla bla,truc truc, bla bla itd. itd...
Hinja i najveci neprijatelj drzave Bosne i Hercegovine!Licemjerni genocidas krije vazna pisma,stavlja svoje genocidne pijune na vazne funkcije,koci unosenje zakona i radi sve moguce na unistenje nase drzave,sljame genocidni fasisto!UKINUT genocidnu tvorevinu! BiH4EVER!
Spiricu, homo nas lijepi i mili, diko nasa, topli brate nas, samo nek te guzze, izdrziiiii Ako treba i ja cu se nageti, sve za nasu, ovaj njihovu stvar
GEBELS
Nerado komentiram izjave Visokog predstavnika. Moze mi se obiti o glavu.