Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi to Ashton bilo dobro kad bi Bosanac samo znao sta zasluzuje! Ne zna Bosnjo a ni onaj Srbin nas pa ni Hrvat da su zasluzili ljudsko dostojanstvo i da i oni imaju ljudsko pravo. Oni misle da njihova djeca ne zasluzuje da putuju po svjetu,niti da godisnji odmor nije rezerviran samo za neke tamo,.Ne znaju oni da nije normalo sto plata kasni i nema osiguranja i sto svaki dan neko kuca na vrata da trazi marku. Samo neka ima brasna i ulja i secera eto,nek mi se dijete ne drogira a ostalo ako dodje dodje i da jos nesto zamalo da zaboravim nek se ne puca.
2 km HAMBUREGER u mcdonaldsu :D
kad ciitam ove komentare sramim se sto sam drzavljanin ove zemlje.u ovoj zemlji svi su politicari a sve ne radnici.FUJ!
Šta je sa defileom srednjoškolaca kroz sarajevo, muka mi je više od Dodika, Inzcka, RS-a, delikvencije. Juče su se srednjoškolci radovali završetku škole i tu radost podjelili sa građanima Sarajeva ali koliko vidim, ta lijepa vijest nije nikome interesantna
Pa ovo je kompromis...realno iz koga je Dodik jedini izašao kao pobjednik, a ne RS, ne Srbi, ne Bošnje i ne FBiH ili BiH. Realno, Mile nema para da baca, a kamo li da referendumiše, skinuo je sud BiH sa vrata, jedini koji je nešto mogao da mu uradi po pitanju korupcije i zloupotrebe položaja, sada isti nema snage da podigne optužnicu. RS je oslabila argument referendumskog odlučivanja (bar dok je Dodik predsjednik) o samostalnosti kao i samu instituciju referenduma. FBiH je tako mirno pristala i uštedila RS pare za rasisivanje referenduma jer, ono što niko nije pitao, šta poslije referenduma, ostvareno je i bez raspisivanja. Država BiH je idodatno zgubila moć, ako ju je uopšte i imala nad RS. Ostalo je manje više isto kao što je bilo, osim što su svi, osim Dodika, ispali takve panglare (Srbi, Bošnje, Incko). Jedni su mahali oružjem drugi novim pasšem, koji i sada mogu da dobiju bez problema. Eto, Mile, ne volim te vidjeti ali moram čestitati...
\"PROFESORE VOLKI\" NISMO TE PREPOZNALI... VOLINO BOSANSKA !
nije mi jasno dal ti zivis u realnom vremenu il si bolan prolupo, zar je moguce da jedno ljudsko bice ispise volke nebuloze, citam ove komentare dosad nikad nisam komentariso na portalima al si me ti pravo zaintregiro i meni kao profesoru nije vazno cega prosto nije jasno kako ovo moze napisati neko ko se koristi modernim sredstvima informisanja, a vidim da te ima svugdje.
Čavić je podsjetio da je Dodik prije četiri dana u emisiji beogradske televizije B92, tvrdio da “ne postoji niko na svijetu ko ga može odgovoriti od održavanja referenduma”, a da je prije tri dana generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić također na RTRS-u rekao da bi “povlačenje odluke o referendumu u RS-u bila kapitulacija”
Svaka čast informer! Čavić je podsjetio da je Dodik prije četiri dana u emisiji beogradske televizije B92, tvrdio da “ne postoji niko na svijetu ko ga može odgovoriti od održavanja referenduma”, a da je prije tri dana generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić također na RTRS-u rekao da bi “povlačenje odluke o referendumu u RS-u bila kapitulacija” hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahah!
ma dobio je Dodick majmuna mog u usta,nema on herca da napravi nesto,samo baljezga bezze a glupi Srbi mu slijepo vjeruju i misle da ce im on nesto dati(neku drzavu ili sta li vec) a s druge strane klepa im lovu ko kakvim levatima al neka njima treba jedno dva vijeka da skontaju da su popusili.S druge strane pravosudje ce samo ojacati i ne samo to nego ce se osnovati jos jedna institucija zvana vrhovni sud a vi srbi cete kao i dosad procesuirati mog dzoku.Pozz
ma sta se uzbuđavate ljudi, pogledajte je samo kako se fino smjeska, izgleda da bi mogla da ga dobije. zapravo to je sigurno, samo je pitanje ko ce umociti: srbin bosnjak ili hrvat
:)) u izvještaju nekog oficira jna između ostalog piše da su oni koji su osatli živi u Tuzlanskoj koloni likvidirani ispaljivanjem manevarskog metka u an.us hahahhhaha i sada na osnovu tih izmišljotina i gluposti laktašenko bi da se i drugi hapse,ne samo Srbi kako kaže,pa hapse se i drugi samo u daleko manjem procentu a zašto da ne obrazlažem,svujetu cijelom je poznato zašto.
Jel vam TAMBURA NE SVIRA DA JE POCETAK KRAJA GENOCITETA-CETTNOCITETA...!!! SLIJEDI VRACANJE USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE KO I NJENE ZASTAVE S SEST ZLATNIH LJILJANA I HIMNE JEDNA SI JEDINA...!!! BIH4EVER...!!!
Lazni Zoka, Pa zar vam nije jasno da je Dodik već sa Eštonovom već postigao krajnji cilj i svrhu održavanje REFERENDUMA. EFERENDUMSKO PITANJE SE I ODNOSILO NA REFORMU PRAVOSUĐA, koju će zahvaljujući nepokolebljiuvom stavu RS voditi EU, a na kraju će se reforma pravosuđa naći u parlamentimna. To je 1:0 za Dodika, Visoki predstavnik koji je lobirao po Americvi je doživio šamar, a 3:0 je propala najavljena odluka PIK to jest Savjeta za implementaciju mira u BiH. Ako ništa drugo trebali biste da znate da je šef EU stigla u Banjaluku da dogovori kako da se otkloni antiustavni Sud i Tužilaštvo BiH. I, ono što ne moižete shvatiti u Banjualuci, odnosno hotelu \"Bosna\" već dva dana boraci jedan od najuticajnijih šefova diplomatija. Poznato mi je njegov o ime i država iz koje dolazi, ali pošto se sve čuva u btajnosti neći da otkrivam njegopv identitet ni na ovakav način.
Svako ko je ista ozbiljno radio i uradio u zivotu zna da se do rezultata dolazi korak po korak. Samo neradnici, oprtunisti i demagozi misle da treba da dobiju sve i to odmah. Pretnjom referendumom Dodik je postigao dosta: niko razuman ne moze ni da zamisli da ce rezultat rada komisije biti daljnja centralizacija sudstva. Osim toga, glavni dobitak za RS je istiskivanje SAD-a sa mesta odlucujuceg faktora u BiH i davanje te uloge EU, koja mu to nece zaboraviti.
Sto se lazno predstavljas kad znamo da se sramis reci svoje arapsko ime cije znacenje ne razumijes : Muljo,Suljo, Buljo i slicno.
jel\' zeno, jel\' i ti jedes zlatnom kasikom i jel\' ti je babo u tebe obeco?