Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dobro je to što instrumenti svakodnevno registruju zemljotrese intenziteta manjeg od III stepena Merkalijeve skale, jer je samim tim manji rizik od jačeg potresa\" kad biste vi samo znali šta je ruso završio upišali biste se, ko od smjeha ko od straha :)
Presmijesno!
NEMA MJESTA PANICI,PANIKA JE TUUU...
hahhahhahahahah cuj more bit\' bidne,a more bit\' ne bidne hahahaahhaahah,kod nas se sve moze vezati za tu recenicu xD
Znaci \"more bit\' bidne a i more bit\' ne bidne\" hahahahahaaa
na stranu, ali i nije BL u BiH...prodji kroz nju jednom i sve je jasno
Japanci nemogu predvidjeti zemljotres i reci sa sigurnoscu da nema razloga za paniku i nema mogucnosti da ce se desiti zemljotres .. al ko sisa japance i ostali svijet, bosanac zna sve, i ono sto niko drugi ne moze predvidjeti:)
Sve je dobro dok je Torabi ovdje, belaj ce biti kada ode........
Rusmire da nisi bio na konsultacijama kod TORABIJA mozda pa si tako siguran.pozzzzz
Kakvog smisla ima da je najkriticnije podrucje zapadna Hercegovina, a onda doda i Lukavac kod Tuzle. O Boze ti nam se smiluj sa ovakvim seizmolozima.
Ma nista se ne brinite , imamo mi strasne strucnjaek za to , kod nas METEOROLOG ne mogu skontati u Januaru da treba snijeg padati , kazu iznenadilo nas ! A seizmolozi su strucnajci strasni ima svi da propadnemo prije ukidanja viza .-)))
Nema šta ima straha ili nema straha! Kad zatrese poravni sve i to je to! Samo ne daj Bože da se to desi, a narod nek bude bolji pa valjda se neće desiti!
Dok Azirine kašike to ne potvrde ja sam spreman da se bacim s prvog sprata.
kod nas sta se god desi nadje se neki \"odgovorni\" da kaze nema razloga za strah.....sta se treba desiti da kazu da se bar treba biti na oprezu ako nista vise....
Nema ovaj pojma.......Cuj... Tito briso dype lijevom rukom...ccccccc